Lastenruoka

Kun vauvat kasvavat, heidän ravitsemustarpeensa muuttuuvat. Noin kuuden kuukauden iästä lähtien vauvat voivat alkaa tutustua kiinteän ruoan makuihin ja koostumuksiin rintamaidosta saamansa keskeisen ravinnon lisäksi. Tässä vaiheessa on tärkeää löytää elintarvikkeet, jotka edistävät optimaalista kasvua ja kehitystä.

 

Piltti perustettiin Turussa vuonna 1952. Samana vuonna järjestettiin Helsingin olympialaiset. Alkoi uusi aika – tai ehkä voidaan sanoa, että nyky-Suomi syntyi.

Naisten työelämään siirtyminen asetti uusia vaatimuksia myös ruoalle. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut valmistaa terveellistä ruokaa, joka sopii nykyaikaiseen elämäntapaan ja jonka mausta suomalaislapset pitävät. Jotta se olisi mahdollista, olemme ottaneet avuksi teidät, suomalaiset lapsiperheet, jotka Makuraadin kautta olette auliisti jakaneet tietoanne ja kokemuksianne, ja yhdessä ammattikokkiemme ja ravitsemusalan asiantuntijoittemme kanssa luoneet kaikki rakastetut Piltti-tuotteet, jotka valikoimamme sisältää tällä hetkellä.

Olemme valtavan ylpeitä tästä perinnöstä ja pidämme sitä elossa työmme kautta päivittäin. Suomalaislapset ovat sukupolvien ajan kasvaneet ja kasvavat tänä päivänäkin teidän avullanne valmistamamme ruoan turvin. Piltti on osa nyky-Suomea, ja vaalimme suomalaista kulttuuria. Meistä on kuitenkin myös tärkeää suhtautua avoimesti ja uteliaasti uusiin makuihin, joita suomalaiskodeissa arvostetaan.

Lue lisää tuotteistamme täältä.

 

Turussa niin ikään valmistettava Suomen Nestlén Bona lastenruuille myönnettiin suomalaisen työn Avainlippu-tunnus vuonna 2006. Nestlé on ainoa lasten purkkiruuan valmistaja Suomessa. Kotimaisesta valmistuksesta kertova avainlippu koristaa kaikkia Turussa valmistettuja purkkituotteita.

Bona lastenruuat on kehitetty vuosikymmeniä kestäneessä yhteistyössä suomalaisten lastenlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Suomalaiset vanhemmat edellyttävät ravitsemuksellisesti hyvää, suomalaisten asiantuntijoiden suositusten mukaista, turvallista ja luotettavaa lastenruokaa.

Suomalaisen työn Avainlippu-tunnuksen saanut Nestlé Bona on vakiinnuttanut asemansa lapsiperheissä. Suomessa syödään hyvin paljon lasten purkkiruokia ja tuttuihin merkkeihin luotetaan.

Lähde: TNS Gallup 1/2007. Lasten purkkiruoat ja kotimaisuus.

Hedelmäsoseet

Puurot

Maistelun aloittaminen

Smoothiet

Ateriat

Lue lisää Tarinat & ideat -sivuiltamme: