Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlén tavoitteet

Nestlén tavoitteet

Nestlén tavoitteena on olla maailman johtava yritys ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Haluamme kannustaa ihmisiä elämään terveellisesti ja voimaan hyvin. Toimintamme perustana on laatu, turvallisuus, ympäristön hyvinvointi ja kestävyys.

 

Jo 150 vuoden ajan olemme parantaneet ihmisten ja lemmikkieläinten elämää tarjoamalla innovatiivisia tuotteita ja palveluita, jotka on kehitetty tieteellisen tutkimustyön pohjalta.

Elintarvikkeiden valmistamisen lisäksi Nestlé tutkii ja kehittää uusia tuoteinnovaatioita: uudenlaisia elintarvikkeita, erilaisten sairauksien aikana tarvittavia ravitsemusratkaisuja ja ihonhoitoa.

Kannustamme noudattamaan tasapainoista ruokavaliota

Kannustamme ihmisiä syömään terveellisemmin. Olemme vähentäneet tuotteista suolaa, sokeria ja kovaa rasvaa, unohtamatta silti hyvää makua.

Selkeät pakkausmerkinnät ovat yksi tapa auttaa kuluttajia tekemään hyviä valintoja. Siksi teemme ravintosisällöstä, ravintoaineiden viitteellisestä päiväsaannista ja sopivasta annoskoosta kertovista merkinnöistä mahdollisimman selkeitä.

Luomme arvoa yhteiskunnalle

Meille on tärkeää pyrkiä tavoitteisiimme kestävällä tavalla. Jos haluamme menestyä myös tulevaisuudessa, meidän on luotava arvoa osakkeenomistajien lisäksi myös yhteiskunnalle. Kutsumme sitä jaetun yhteisen arvon luomiseksi (CSV, Creating Shared Value).

Nestlén toiminnan ja vastuullisuuden kolme keskeisintä osa-aluetta ovat ravitsemus, vesi ja maaseudun kehitys. Toteutamme laajoja tavoitteitamme 39 sitoumuksella, jotka pyrimme saavuttamaan viimeistään vuonna 2020. Lue lisää jaetun yhteisen arvon luomisesta.

Nestlén toimintaa ohjaa strategiakartta, joka varmistaa, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja saavutamme tavoitteemme. Lue lisää strategiakartasta kansainvälisiltä sivuiltamme.