Eläinruoka

Your Pet, Our PassionYour Pet, Our Passion

Purina on yksi maailman johtavista lemmikkieläintuotteiden valmistajista. Haluamme rikastuttaa lemmikkien ja niitä rakastavien ihmisten elämää. Tuotemerkkejämme ovat Latz, Friskies, Gourmet, Purina ONE , Beneful ja  ProPlan. Olemme toimineet  lemmikkien ja niiden omistajien parhaaksi jo yli 80 vuoden ajan. Kaikki tuotteemme on kehitetty omissa tutkimuslaitoksissa yhteistyössä omien eläinlääkäriemme ja ravitsemusasiantuntijoidemme kanssa auttaaksemme lemmikkejä elämään iloisemman, terveemmän ja pidemmän elämän.

Lue lisää osoitteesta: purina.fi

 

Tastier and healthier

Your Pet, Our Passion

Your pet. Our passion

Me lupaamme,  että Purina lemmikkieläinruokien laatu ja maku ovat aina parhaat mahdolliset.  Aloitamme terveellisistä raaka-aineista, jotka täyttävät tai ylittävät voimassa olevat suositukset ja valvomme tuotantoprosessin jokaista vaihetta varmistaaksemme tuotteiden laadun.

JA VIELÄ PALJON ENEMMÄN

Your Pet, Our Passion

Autamme lemmikkejä ja ihmisiä, jotka rakastavat niitä

Laadukkaat lemmikkieläinten ruoat ovat vasta alkua.  Johtoasemastamme tutkimuksessa aina innovatiivisiin ohjelmiin, kuten ” Purina Pets For People” USA:ssa ja ”Pet Care School” Italiassa, olemme jatkuvasti etsimässä uusia keinoja auttaa lemmikkejä ja ihmisiä, jotka rakastavat niitä.