Jäätelö

Pingviini

Uusi nimi – Sama jäätelöosaaminen

Suomessa on aloittanut uusi jäätelö- ja pakasteruokayritys Froneri Finland Oy. Olemme kansainvälisen Fronerin Suomen tytäryhtiö. 
Suomessa Nestlén jäätelöliiketoiminta siirtyi kokonaisuudessaan Froneri Finland Oy:lle. Se tarkoittaa, että meillä on nyt Suomessa uusi nimi ja sama, vahva jäätelöosaaminen. Olemme Suomen johtava jäätelöyritys ja toimitusjohtajamme on Johanna Sewon-Kievari.

Valmistamme suomalaista jäätelöä, suomalaisesta maidosta ja kermasta Turengin tehtaalla. Tehtaan 150 työntekijää takaavat laadukkaan jäätelön valmistuksen myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme kuluttajille herkullisia jäätelöhetkiä ja suomalaisten suosikkimakuja.  Valikoimastamme löytyvät suomalaisille rakkaat, paikalliset brändit, esimerkiksi Pingviini, Aino, Classic ja Puffet.
Tuomme myös jatkossa maistuvia jäätelöitä suomalaisten iloksi Euroopan tehtailtamme. Niitä ovat esimerkiksi Mövenpick of Switzerland ja Pirulo.

Kansainvälinen Froneri-yritys syntyi, kun elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelön valmistaja R&R yhdistivät vahvuutensa jäätelön ja pakastevalmisteiden tuotannossa ja perustivat yhteisyrityksen 1. lokakuuta 2016.

Vuosikymmenten jäätelöosaaminen

Suomessa toimintamme perustuu vahvaan, yli 80-vuotiseen osaamiseen jäätelönvalmistuksessa.

Nestlé osti Valion jäätelöntuotannon vuonna 2004. Yli kymmenen vuoden aikana Nestlé investoi Turengin tehtaaseen yli 15 miljoonaa euroa ja kehitti paljon tehtaan toimintaa. Nestlélle Turengin tehdas oli yksi sen parhaista jäätelötehtaista maailmassa ja suuri ylpeydenaihe.

Me jatkamme nyt suomalaisen jäätelön valmistusta Turengin tehtaalla entistäkin vahvempana Froneri Finland Oy:n nimissä.

Suomalaiset pitävät jäätelöstä

Suomi on eurooppalaisen jäätelönkulutuksen kärkimaa: suomalaiset syövät jäätelöä vuodessa noin 12 litraa henkeä kohti ja jopa 97 prosenttia suomalaisista kertoo pitävänsä jäätelöstä.

Froneri Finland Oy:n Turengin tehdas on Pohjoismaiden suurin jäätelötehdas, ja panostamme pohjoismaiseen tuotantoon sekä tuotekehittelyyn.

Turengissa valmistetut jäätelötuotteet on merkitty Avainlippu-tunnuksella osoituksena siitä, että jäätelöt on valmistettu suomalaisella työvoimalla, suomalaisista raaka-aineista suomalaisille kuluttajille.

Yhteystiedot:

Vaihde 010 39511

Osoite: Froneri Finland Oy, Keilasatama 5 / PL 50, 02150 Espoo

Kuluttajien tuotetiedustelut:

Kuluttajapalvelumme vastaa kyselyihisi arkisin klo 10-22.

Kuluttajapalvelumme on auki joulun ja uudenvuoden välillä seuraavanlaisesti:

23.12: 10-16

24.12 - 26.12: suljettu

27.12 - 30.12 10-16

Voit joko soitaa maksutta numeroon 0800 0 6161 tai lähettää sähköpostiviestin klikkaamalla kuluttajapalvelu@fi.nestle.com. Vastaamme kyselyihisi ja kommentteihisi kolmen arkipäivän kuluessa.

Tiedotusvälineet:

Journalisteja palvelee viestintä numerossa 010 3951 483.

Muut:

Asiakastietojen muutokset, laskut, hinnat ja muut yritysasiakaskyselyt

Asiakaspalvelu puh. 020 741 2400. Avoinna arkisin klo 8 – 16. asiakaspalvelu@fi.froneri.com