Hälsans Kök - Hyvää kasvisruokaa koko perheelle

Hälsans Kök on valmistanut herkullista kasvisruokaa jo yli 25 vuotta. Koko tämän ajan toimintaa on ohjannut intohimo ruokaa kohtaan ja tavoite tarjota kuluttajille uusia ja hyviä lihattomia vaihtoehtoja. Olemme ylpeitä käyttämistämme puhtaista raaka-aineista, tuotteidemme korkeasta laadusta sekä tietysti näiden kahden tuloksesta – Herkullisesta mausta.

Ainutlaatuinen tuotevalikoima Kehitysryhmämme tekee kovasti töitä pystyäkseen vastaamaan hyvänmakuisten lihankorvikkeiden kasvavaan kysyntään. Hälsans Kökille on tärkeää ruuan korkea laatu sekä monityydyttymättömien, kasvirasvoista saatavien öljyjen sekä täysipainoisten proteiinien käyttö. Tuotteemme on valmistettu ainutlaatuisella, patentoidulla vehnä- ja soijaproteiinin yhdistelmällä.

Lisäksi Hälsans Kök -sarjaan kuuluu vihannespohjaisia, tuoreilla yrteillä maustettuja tuotteita. Osa näistä tuotteista sisältää juustoa ja kaikki ovat 100 % kasvista. Kaikki tuotteemme ovat helppoja valmistaa ja tarjota sillä ne ovat esikypsennettyjä. Tuotteet vaativat vain nopean lämmityksen uunissa tai paistinpannulla. Hälsans Kökin emoyhtiö Tivall on yksi maailman johtavista kasvisruokayrityksistä laajalla tuotevalikoimallaan, jota on saatavilla kaikkialla Euroopassa, USA:ssa, Australiassa sekä Keski-idässä.

Tutustu tuotteisiimme:

Lue lisää Tarinat & ideat -sivuiltamme: