Hälsans Kök - Hyvää kasvisruokaa koko perheelle

Hälsans Kök on valmistanut herkullista kasvisruokaa jo yli 25 vuotta. Koko tämän ajan toimintaa on ohjannut intohimo ruokaa kohtaan ja tavoite tarjota kuluttajille uusia ja hyviä lihattomia vaihtoehtoja. Olemme ylpeitä käyttämistämme puhtaista raaka-aineista, tuotteidemme korkeasta laadusta sekä tietysti näiden kahden tuloksesta - herkullisesta mausta.

Ainutlaatuinen tuotevalikoima

Kehitämme tuotteita jatkuvasti, jotta voimme vastata hyvänmakuisten lihankorvikkeiden kasvavaan kysyntään. Hälsans Kök haluaa tarjota korkealaatuista ruokaa, joka sisältää monityydyttymättömiä, kasvirasvoista saatavia öljyjä ja monipuolisesti proteiinia.

Tuotteemme on valmistettu hyödyntäen ainutlaatuista, patentoitua vehnä- ja soijaproteiinien yhdistelmää. Lisäksi Hälsans Kök -sarjaan kuuluu vihannespohjaisia, tuoreilla yrteillä maustettuja tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu sekä vegaanisia että lakto-ovovegetaarisia tuotteita.

Kaikki tuotteemme ovat esikypsennettyjä, minkä ansiosta ne ovat helppoja valmistaa. Tuotteet vaativat vain nopean lämmityksen uunissa tai paistinpannulla.

Hälsans Kök