Lastenruoka

Piltti Bona

Lastenruoka on Nestlélle tärkeää

Nestlé on ollut lastenruokayritys sen perustamisesta asti. Vuonna 1866 sveitsiläinen apteekkari Henri Nestlé kehitti tuotteen Farine Lactée Nestlé, maidosta ja vehnäjauhoista koostuvan lastenruuan.

150-vuotisen historian aikana olemme oppineet paljon lastenruuasta sekä pienen lapsen kehityksestä. Tämä yhdistettynä yhteistyöhön paikallisten ravitsemusasiantuntijoiden ja lastenlääkärien kanssa auttaa meitä valmistamaan korkeatasoisia, turvallisia ja maukkaita lastenruokia ympäri maailman ja näin tarjoamaan hyvän alun kaikkein pienimmille.

 

Turussa tehdään kotimaista lastenruokaa

Suomen Nestlé valmistaa lastenruokia Turun tehtaalla. Tunnetuimpia tehtaalla valmistettavia tuotemerkkejä ovat Piltti ja Nestlé Bona.

Purkeillemme on myönnetty Avainlipputunnus osoituksena tuotteiden kotimaisuudesta. Turun lastenruokatehdas työllistää paljon suomalaisia. Tuotteisiin käytetään niin paljon kotimaisia raaka-aineita kuin on mahdollista.

Turun lastenruokatehdas tekee tuotteita kotimaan markkinoiden lisäksi myös vientiin.

Lisätietoja Piltin sivuilta

Koulutusta terveydenhuollon ammattilaisille

Nestlé on maailman suurin ravitsemustiedon julkaisija, joka tuottaa vuosittain kymmeniä tieteellisiä julkaisuja ja järjestää kansainvälisiä seminaareja. Tieteellisen tutkimustiedon pohjalta Nestlé tarjoaa myös koulutusta terveydenhuollon ammattilaisille, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille ja ravitsemusterapeuteille. Lue lisää Nestlé Nutrition Institutesta täältä.

Vahvan perustan luominen

Kun vauvat kasvavat, heidän ravitsemustarpeensa muuttuu. Noin kuuden kuukauden iästä lähtien vauvat voivat alkaa tutustua kiinteän ruoan makuihin ja koostumuksiin rintamaidosta saamansa keskeisen ravinnon lisäksi. Tässä vaiheessa on tärkeää löytää elintarvikkeet, jotka edistävät optimaalista kasvua ja kehitystä.

Haluatko ostaa tuotteitamme verkosta?


Osta Piltti Mangoa verkosta
Osta Nestlé Bona LUUMUA verkosta
Osta Nestlé Bona COUSCOUS KANAA verkosta!