Nestlé Health Science

Nestlé Health Science on edelläkävijä tieteeseen perustuvien ravitsemusratkaisujen kehittämisessä. Nestlé Health Science pyrkii tuomaan uuden suunnan Nestlé-yhtiön tavoitteille edistää ravitsemusta, terveyttä ja hyvinvointia.

Nestlé Institute of Health Sciences tekee perustutkimusta ravitsemuksen ja terveydenhoidon aloilla. Tutkimustietoa hyödynnetään uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiseen.

Tutkimustiedon lisääntyminen ja potilaslähtöisen terveydenhuollon kehittyminen ovat tehneet tieteeseen perustuvat, yksilölliset ravitsemusratkaisut mahdolliseksi. Kroonisten sairauksien lisääntyessä oikeanlaisen ravitsemuksen tärkeys korostuu. Tällä uudella toimialalla Nestlé hyödyntää tieteellistä osaamistaan erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvan ravitsemuksen kehittämisessä.

Tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon kanssa

 

Tavoitteemme on auttaa ihmisiä pysymään terveenä. Teemme tiivistä yhteistyötä potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten, tutkijoiden, asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Suurimmalla osalla Nestlé Health Sciencen työntekijöistä on terveydenhuolto- tai ravitsemusalan kokemusta ja he ovat koulutukseltaan esimerkiksi sairaanhoitajia tai ravitsemusterapeutteja. Nestlé Health Science toimii myös Suomessa. Nestlé Health Sciencen suomenkieliset sivut