MAGGI Mix

MAGGI MIX Ateria-ainekset MAGGI Mix -ateria-aineksilla onnistut aina.

Valikoima on monipuolinen ja tarjoaa ainekset erilaisiin herkullisiin aterioihin. MAGGI Mix tuoteperheeseen kuuluu herkulliset Chili con Carne -ainekset, Lasagne-ainekset, Lihapulla-ainekset, Makkarakastike-ainekset, Perinteinen jauhelihakastike -ainekset, Spagettikastike-ainekset sekä Uunilohi-ainekset.

Pannulla valmistat vaivattomasti maukkaan mausteisen Chili con Carne -kastikkeen kuin myös täyteläisen Makkarakastikkeen, Spagettikastikkeen sekä Perinteisen jauhelihakastikkeen.

Herkulliset lihapullat paistuvat pannulla tai uunissa – samoista Lihapulla-aineksista saat myös esimerkiksi lihamurekkeen tai jauhelihapihvit. Mehevä Lasagne muhii kätevästi uunissa.

Uunilohi-ainesten avulla on helppo valmistaa herkullinen uuniruoka, johon voi lisätä esimerkiksi kasviksia tai katkarapuja.

Voit vapaasti muunnella kaikkia MAGGI Mix -tuotteita ja käyttää ateria-aineksia myös yhtenä raaka-aineena niiden ympärille uusia ruokalajeja ideoiden. Viidelle MAGGI MIX-ateria-ainekselle on myönnetty Sydänliiton Sydänmerkki.

Haluatko ostaa tuotteitamme verkosta?


Osta MAGGI MIX SPAGETTIKASTIKE tästä
Osta MAGGI MIX LIHAPULLA-AINEKSET tästä