Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piltti ja MLL lapsiperheiden puolella

piltti%20ja%20mll%20nestle.jpg

Pienestä tulee joskus isoa ja toisinpäin. Me uskomme pieniin tekoihin, jotta pienet voivat kasvaa rauhassa isoiksi. Erityisen tärkeää on yhdessä tekeminen. Merkittävä osa työstä lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi tehdään järjestöissä ja yhteisöissä vapaaehtoisvoimin.

Piltti on tukenut Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) valtakunnallista toimintaa jo vuodesta 2001. Vuonna 2010 Piltti jakoi yli 30 MLL:n perhekahvilalle hakemustensa perusteella stipendit, joita käytettiin muun muassa kerhotilojen remontoimiseen ja asiantuntijaluentoihin vanhemmuuden tukemiseksi. Vuonna 2011 tukivaroja ohjattiin MLL:n paikallistason Kylämummi- ja -vaaritoimintaan, jonka tarkoituksena on tuoda eri-ikäisiä ihmisiä yhteen ja tarjota lapsiperheille mahdollisuus toimia yhdessä vanhemman sukupolven kanssa.

Piltti on kulkenut suomalaisten lapsiperheiden rinnalla jo 60 vuotta ja tehnyt yhteistyötä MLL:n kanssa yli 10 vuotta. Haluamme yhdessä suomalaisten kanssa tukea MLL:n työtä kaikkien perheiden hyväksi.

 

Lue lisää Tarinat & ideat -sivuiltamme: