Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aino-jäätelöllä voi nyt herkutella myös kodin ulkopuolella

Uutiset
Turenki
,
Mar 18, 2014

Suomalaisesta luonnosta ja jälkiruokaperinteestä inspiraationsa saanut Aino-jäätelöperhe laajenee tänä keväänä kioskeihin, kahviloihin ja pikkupikareiksi kaupan jäätelöaltaisiin. Aino-pikareiden ja Aino-irtojäätelöiden myötä kotimaisesta premium-jäätelöstä pääsee nauttimaan muuallakin kuin kotona tai kylässä.

Turengin jäätelötehtaan tuotekehityksessä alun perin luotu Aino-jäätelö tuli myyntiin vuonna 2005. Yhdeksässä vuodessa Aino on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten vierasvarana, helppona jälkiruokana, kahviherkkuna ja sohvannurkassa nautittavana hemmottelutuotteena.

Tähän saakka Aino-jäätelöä on myyty ainoastaan erikokoisissa kotipakkauksissa, mutta nyt tuoteperhe laajenee jäätelötötteröiden, -annosten ja -pikareiden maailmaan.

Kotimaiselle premium-jäätelölle on paljon kysyntää. Aino-jäätelö on vahva brändi, joka tunnetaan täyteläisistä, varta vasten suomalaiseen makuun kehitetyistä tuotteista. On jo aikakin, että laatutietoiset jäätelön ystävät pääsevät nauttimaan niistä muuallakin kuin kotona, jäätelöistä vastaava markkinointipäällikkö Minna Brunberg Suomen Nestléltä sanoo.

Pienet, sievät Aino-pikarit löytyvät jatkossa kauppojen pakastealtaista tuuttien ja puikkojen rinnalta. 1,75 desilitran kokoinen annos sopii erinomaisesti kertalusikointiin vaikka puistossa, autossa tai rannalla. Uusista Aino-pikareista löytyy tänä keväänä kaksi makuvaihtoehtoa: Karpalo & Kinuski ja Lumoava Lakritsi. Molemmat ovat Aino-kotipakkauksista ennestään tuttuja ja kuuluvat suosituimpien Aino-makujen joukkoon. Karpalo & Kinuski on myös vähälaktoosinen.

Retket jäätelökioskille ovat erottamaton osa suomalaista kesää, ja kahvilassa nautittu jäätelöannos piristää päivää ympäri vuoden. Aino-irtojäätelöt saapuvat nyt rikastamaan kahviloiden ja kioskien jäätelövalikoimaa neljässä iki-ihanassa maussa: klassinen Aino Wanhan Ajan Vaniljahetki, kevyesti kahviin vivahtava Aino Mokkainen Suklaahetki, raikkaan marjaisa Aino Vadelmainen Hetki sekä suolaista ja makeaa yhdistävä Aino Kinuskinen Mantelihetki.

Täydellisen hemmotteluhetken varmistamiseksi Aino-irtojäätelöiden pohjalta on luotu joukko kauniita ja herkullisia Aino Hetki-jäätelöannosreseptejä. Annosten nimet noudattelevat Aino-jäätelölle tyypillistä, suomalaisesta luonnosta ja sen raaka-aineista ammentavaa tunnelmaa: valikoimasta löytyvät esimerkiksi Lapin lumo, Marjavasu, Omenatarha ja Ruskan värit.

Luonnollisuus ja lähiruoka ovat edelleen ruokamaailmassa pinnalla. Koko Aino-jäätelösarjassa käytetään aitoja luonnon makuja ja värejä, ja kaikki tuotteet valmistetaan suomalaisin voimin Turengin jäätelötehtaalla, Brunberg kertoo.

Saatavuus: Tuotteet tulevat myyntiin huhtikuusta 2014 alkaen.

Tuote- ja pakkaustiedot

  • Aino Karpalo & Kinuski -pikari: Vähälaktoosista vaniljakermajäätelöä, karpalokastiketta ja kinuskikastiketta, 1,75 dl/105 g
  • Aino Lumoava Lakritsi -pikari: Vaniljakermajäätelöä ja lakritsikastiketta, 1,75 dl/101 g
  • Aino Kinuskinen Mantelihetki -irtojäätelö: Vaniljakermajäätelöä, suolaista kinuskikastiketta ja mantelikrokanttia, 5 l/2660 g
  • Aino Mokkainen Suklaahetki -irtojäätelö: Sokerikakunmakuista kermajäätelöä, kahvinmakuista suklaakermajäätelöä sekä kahvin- ja suklaanmakuista kastiketta, 5 l/2616 g
  • Aino Vadelmainen Hetki -irtojäätelö: Vaniljakermajäätelöä, vadelmanmakuista kermajäätelöä sekä vadelma-mustikkakastiketta, 5 l/2619 g
  • Aino Wanhan Ajan Vaniljahetki -irtojäätelö: Vaniljakermajäätelöä, 5 l/2751 g

Tuotekuvat: Uutuuksien kuvat ovat ladattavissa sähköisesti kuvapankista osoitteesta http://lipas.artstudio.fi/nestle/. Kun rekisteröidyt kuvapankin käyttäjäksi, saat tunnukset saman tien sähköpostiisi.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé
[email protected] tai p. 050 348 5620

Markkinointipäällikkö Minna Brunberg, Suomen Nestlé
[email protected] tai p. 0400 777 396

Article Type