Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hälsans Kökin uusi kasvispihvi maistuu herkulliselta hampurilaisen välissä

Uutiset
Toukokuu 09, 2019

Hälsans Kökin uusi, täysin kasvisperäinen Incredible Burger -raakapihvi on suunnattu etenkin lihaa rakastaville hampurilaisten ystäville, jotka haluavat lisätä kasvisperäisten tuotteiden käyttöä. Täysin vegaaninen uutuuspihvi on sekä rakenteeltaan että maultaan lihan kaltainen.

Hampurilaiset pitävät pintansa trendiruokana, ja samaan aikaan kasvisruoan suosio kasvaa koko ajan. Yhä useampi sekasyöjäkin suosii niin sanottua fleksausta, jossa esimerkiksi kasvisruokavaliota täydennetään silloin tällöin lihalla.

Hampurilaispihvi on ollut monelle tuote, jonka tilalle on vaikea löytää yhtä mehevää ja maukasta kasvisvaihtoehtoa. Tähän tarpeeseen Hälsans Kök vastaa uudella Incredible Burger -pihvillä.

”Hälsans Kök on kehittänyt kasvis- ja vegaanisia tuotteita jo 50 vuoden ajan. Nyt kasvispainotteinen ruokavalio on tehnyt selkeän läpimurron”, toteaa Hälsans Kökin Pohjoismaiden Brand Manager, Maja Lundmark.

Ulkonäön perusteella ei uskoisi, että Incredible Burger -pihvi on sataprosenttinen kasvistuote. Pihvin väri tulee punajuuresta, porkkanasta ja paprikasta. Sen pinnan marmoroi kasviöljy, joka sulaa paistettaessa ja mehevöittää pihvin. Pihvin proteiini on pääosin peräisin soijasta ja vehnästä.

”Kun Incredible Burger -pihvi paistetaan, sen pinta karamellisoituu. Samalla pihvistä tulee rakenteeltaan mehevä. Tämä on mullistavin tuote Hälsans Kökin 50-vuotisen historian aikana”, Lundmark sanoo.

Raakaa, soijapohjaista Incredible Burger -pihviä kannattaa paahtaa tai grillata kunnes sen sisälämpötila on noin 75 astetta. Tämä tarkoittaa noin 6,5 minuutin paistamista kummaltakin puolelta, jos pihvin ottaa suoran pakastimesta. Jos pihvi on ensin sulatettu, tarvitaan paistoaikaa 5 minuuttia per puoli.

Lisätiedot: Suomen Nestlé, tuotekategoriavastaava Outi-Leena Pesonen: 010 3951 483

Kahden pihvin Incredible Burger -pakkaus painaa 226 grammaa (113 grammaa / hampurilainen). 100 grammassa on 183 kilokaloria, 9,2 grammaa rasvaa, 17 grammaa proteiinia, 5 grammaa kuitua ja 1 grammaa suolaa.

Incredible Burger -pihvi sisältää: vettä, soijaproteiinitiivistettä, kasvisöljyä (rapsi, kookos), vehnägluteenia, luonnollista aromia, etikkaa, valkosipulijauhetta, kasvistiivistettä (punajuuri, porkkana, paprika), suolaa, mallasuutetta (ohra), mustapippuria, spirulina-tiivistettä, stabilointiainetta (metyyliselluloosa).

 

Article Type