Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé konsernin vuositulos: 3,5 prosenttia orgaanista kasvua

Nestlé-konsernin orgaaninen kasvu oli viime vuonna 3,5 prosenttia. Liikevaihto kasvoi 1,2 % edellisvuodesta ja oli 92,6 miljardia Sveitsin frangia (noin 87 miljardia euroa).
Uutiset
Helmikuu 13, 2020
Nestlé konsernin vuositulos

”Nestlén orgaanista kasvua vauhditti hyvä menestys Yhdysvalloissa ja Purina Petcare -lemmikkiruokatuotteiden kasvu maailmanlaajuisesti. Nestlén kannattavuus parani jälleen tänä vuonna, kassavirta oli vahva ja osakekohtainen tulos sekä tuotot osakkeenomistajille nousivat ennätystasolle. Odotamme, että orgaaninen kasvu jatkuu edelleen vuonna 2020”, sanoi Nestlén toimitusjohtaja Mark Schneider.

Schneiderin mukaan Nestlé muokkasi portfoliotaan merkittävästi viime vuonna ja tätä työtä jatketaan edelleen vastaamalla kuluttajien nopeasti muuttuviin toiveisiin.

"Esimerkiksi Starbucks-tuotteidemme lanseeraus on ollut suuri menestys. Tiedämme, että nopeaa muutosta tarvitaan ja sen on osoittanut esimerkiksi uusien kasviperäisten ruoka-ja juomatuotteidemme nopea kasvu", Schneider sanoi.

Nestlé on myös vahvistanut johtajuuttaan kestävän kehityksen panostavana yrityksenä aikana, jolloin yhteiskunnat odottavat yrityksiltä yhä enemmän ratkaisuja tärkeimpiin ympäristöongelmiin.

Suomen Nestléllä vuosi sujui hyvin

Suomen Nestlén vuosi 2019 sujui hyvin ja asiakaspalvelu oli erinomaisella tasolla. Toimitusjohtaja Robert Auselius korostaa, että hyvä tulos saavutettiin kaikkien työntekijöiden vahvalla sitoutumisella nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, jossa korostuu etenkin yritysvastuu.

"Erityisesti murojen ja kahvin myynti kasvoi viime vuonna", Auselius sanoo.

Jatkossa Suomen Nestlé panostaa yhä enemmän kasvisproteiineja sisältäviin tuotteisiin ja niiden arvioidaan menestyvän hyvin.

"Toimme viime vuonna markkinoille monia mielenkiintoisia ja maukkaita tuotteita. Esimerkiksi Hälsans Kök lanseerasi kasvisperäisen vaihtoehdon jauhelihalle ja kasvisperäisen Incredible Burger -raakapihvin", Auselius sanoi.

Lisätietoa Nestlén kansainvälisiltä sivuilta.

Article Type