Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlén Juuan tehtaan tuotteet ensi kertaa laajasti ruokakauppoihin: Maggi by Puljonki -tuotteet ovat 100% luonnollisia ja hitaasti kypsytettyjä

Juuassa sijaitsevan Puljongin tehtaan herkulliset liemivalmisteet tulevat ensimmäistä kertaa laajasti Suomen ruokakauppoihin. Uudet, Maggi by Puljonki -tuotteet tarjovat kotikokeille kaksi huippulaatuista liemivalmistetta: liha- ja kanaliemen.
Maggi by Puljonki
Uutiset

Nestlén Puljongin tehtaan liemivalmisteet ovat aiemmin olleet ainoastaan ammattilaiskokkien käytössä ja niitä on ollut myynnissä vain joissakin kaupoissa Suomessa. Maggi by Puljonki -tuotteet tulevat nyt tarjolle laajasti Suomen kauppoihin.

Tuotteet on kypsytetty hitaasti täydellisen maun saamiseksi. Liemien ainesosina on käytetty hitaasti keitettyjä luita, vihanneksia ja yrttejä ja ne ovat 100% luonnollisia ilman lisä- tai säilöntäaineita. Tuotteet ovat käyttövalmiita, joten niistä saa helposti maukkaan ja tasapainoisen maun pohjaksi mihin tahansa ateriaan.

"Olemme todella iloisia siitä, että voimme nyt tarjota Juuan tehtaan herkullisia liemivalmisteita kotikokeille eri puolilla Suomea. Herkullisia reseptejä kannattaa käydä katsomassa Maggi Suomen Facebook-sivuilta. Reseptit on loihtinut ammattikokki Kari ”Kape” Aihinen", kertoo Maggi-tuotteista Suomessa vastaava Outi-Leena Pesonen Suomen Nestléltä.

Nestlén Juuan tehtaalla tehdään liemiä, kastikepohjia ja käyttövalmiita kastikkeita. Tuotteet valmistetaan samoin kuin ammattikeittiössä: paahtamalla ja keittämällä. Tämä uniikki valmistustapa on tehnyt tehtaan tuotteista haluttuja monissa ravintoloissa.

Nestlé investoi tehtaan laajennukseen toissa vuonna: Tehtaalle hankittiin uusi uuni ja tehtaan automaatio uusittiin.

 Lisätietoa: Maggi-tuotteista Suomessa vastaava Outi-Leena Pesonen: 040 056 4874