Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vähemmän suolaa ja sokeria

Asetamme korkeita laatuvaatimuksia jokaiselle tuotteellemme, joten reseptien muuttaminen on usein pitkä prosessi. Olemme kehittäneet tavan seurata tuotteidemme ravintosisältöä, jossa huolehdimme, ettei tuote sisällä liian paljon sokeria tai suolaa. Jos huomaamme, että reseptissä on esimerkiksi liikaa suolaa, jatkamme tuotteen kehittämistä. Kun tuote on vaatimustemme mukainen, teemme sille makutestin, jonka jälkeen se on valmis kauppojen hyllyille. Tällä tavalla olemme muokanneet yli 9000 tuotetta tervellisemmäksi.

 

more%20nutritious.jpg

Meille on tärkeää, että ihmiset, jotka pitävät tuotteistamme, ovat matkalla kohti tervellisempää elämää. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme päättäneet parantaa tuoteitamme vaiheittain. Haluamme, että tuotteemme ovat sekä terveellisiä että maukkaita.

Vuosien 2014 ja 2016 aikana poistimme 8,5% sokeria ja 10,5% suolaa Euroopassa myytävistä tuotteistamme. Tavoitteenamme on myös vähentää entisestään sokeria 5% ja suolaa 10% tuotteistamme vuoteen 2020 mennessä. Vuonna 2017 vähensimme KitKat-suklaamme sokeripitoisuutta 7% korvaamalla sokeria kaakaolla ja maidolla. Alla näet esimerkin Nesquik-kaakaomuroistamme, jonka sokeripitoisuutta olemme vähentäneet melkein kolmanneksella ja lisänneet siihen täysjyvää 45 prosenttia.

 

Lue lisää Tarinat & ideat -sivuiltamme: