Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Lukuaika:
2
Minute(S)
Me MAGGI-tiimissä haluamme kannustaa ihmisiä viettämään yhdessä hyviä hetkiä hyvän ruoan äärellä.

MAGGI-ruoanvalmistustuotteet tarjoavat inspiraatiota keittiöön ja helpotusta arjen pyörittämiseen.

Minulle hyvä ruoka ja mukavat hetket perheen kanssa ovat lähellä sydäntä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Päivätyössäni Suomen Nestléllä suunnittelen ihmisten arkea helpottavia ruokaratkaisuja MAGGI -tuoteryhmästä vastaavassa tiimissä. Työhöni kuuluu tuotekehityksen lisäksi muun muassa mainonnan suunnittelua sekä tuoteryhmän ja tiimimme tehokkaan toiminnan kehittämistyötä.

Suomessa on perinteisesti syöty varsin terveellistä ruokaa ja arvostettu perheen yhteisiä aterioita. Nykyisin perheet kuitenkin ruokailevat arkisin yhdessä yhä harvemmin. Tasapainoinen ruokavalio ja yhdessä syöminen ovat tärkeitä teemoja, joita haluamme MAGGI-tiimissä viedä eteenpäin ja auttaa suomalaisia valmistamaan yhdessä tasapainoisia aterioita hektisessä arjessakin. Tuotteemme on suunniteltu suomalaiseen makumaailmaan ja suomalaisiin ravitsemussuosituksiin sopiviksi.

Esimerkiksi MAGGI Mix -ateria-ainesten valikoima on kuin suomalaisten suosikkiruokien lista. Viimeisimpänä toimme markkinoille MAGGI Mix Perinteisen Jauhelihakastikkeen, jonka reseptiä olin kehittämässä. Matkustimme yhdessä kollegani kanssa Saksan Singeniin MAGGI -tehtaan koekeittiöön kehittämään perinteisen jauhelihakastikkeen reseptiä. Minulla oli matkalaukussa mukanani suomalaista jauhelihaa ja mausteita, jotta maku saataisiin viritettyä tarkalleen samanlaiseksi kuin suomalaisessa kotikeittiössä. Ilokseni voin kertoa, että kuluttajat ovat ottaneet tuon ruokaratkaisun omakseen.

Hioimme reseptiä ja maistelimme erilaisia vaihtoehtoja kolmen päivän ajan yhdessä tehtaan edustajien, tuotekehittäjien ja elintarvikelainsäädännön asiantuntijoiden kanssa. Tarkan työn tuloksena kaupoista on maaliskuun alusta alkaen löytynyt MAGGI Mix Perinteinen Jauhelihakastike -ateria-aines. Sen ainesosat ovat samanlaiset kuin kotikeittiön kaapista löytyy, ja tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki osoituksena suolan ja rasvan kannalta terveellisestä ravintosisällöstä. Myös neljälle muulle MAGGI Mix ateria-ainekselle on elokuun alusta alkaen myönnetty Sydänliiton sydänmerkki. Käytämme niissäkin raaka-aineita, jotka kuluttajat tuntevat ja joista he pitävät – kuin suoraan keittiönkaapistasi.

MAGGI-tuotteiden pakkauksiin on lisätty vinkkejä ateriaan sopivista kasvis- ja täysjyvälisäkkeistä. Näin terveellisen aterian valmistaminen on vaivatonta myös niinä päivinä, kun on kiire ja nopeat ruoanlaittoideat hukassa.

Koska teen töitä MAGGI-tuotteiden parissa, niitä tulee käytettyä kotonakin melko usein. Vaihtelun vuoksi teen tuotteista usein erilaisia variaatioita. Vinkkinä voin kertoa, että esimerkiksi MAGGI Mix Chili con Carne -ateria-aines toimii hyvin tacomausteena tai vaikka dippikastikkeena, ja Perinteisestä jauhelihakastikeaineksesta valmistuu erinomainen makaronilaatikko.

Maukkain terveisin,

Tuija Suvanto

MAGGI-tiimi Suomen Nestlé