Sort by
Sort by

Laadukkaiden raaka-aineiden toimitusvarmuus on ratkaisevan tärkeää liiketoimintamme pitkän aikavälin kestävyyden varmistamiseksi. Vastuullisella hankintaohjelmallamme on keskeinen rooli tämän varmistamisessa. Vastuullisten hankintakäytäntöjen avulla voimme vaikuttaa positiivisesti sekä sosiaalisesti, että ympäristön osalta niissä yhteisöissä, joiden kanssa työskentelemme. Teemme yhteistyötä maanviljelijöiden ja tavarantoimittajien kanssa kaikkialla maailmassa. Tavoitteenamme on tukea maaseudun ja yhteisöjen kehittymistä edistäen samalla sukupuolten välistä tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. Toteutemme monenlaisia ​​kestävän kehityksen ohjelmia voidaksemme vastata erilaisiin maatalouden haasteisiin. Esimerkkeinä näistä haasteista ovat ikääntyvä maatalousväestö, matala tulotaso ja ilmastonmuutos.

Vuodesta 2018 lähtien Nespresso on tehnyt yhteistyötä latinalaisamerikkalaisen federaation ja Puerto Ricon kahvintuottajien kanssa auttaakseen elvyttämään kahviviljelmiä sen jälkeen, kun hurrikaanit Maria ja Irma tuhosivat 80 prosenttia saaren kahvipuista. Tämän kumppanuuden tuloksena lanseerattiin Cafecito de Puerto Rico, Nespresson ensimmäinen Puerto Rican kahvi. Se on kuluttajille saatavilla vain Yhdysvalloissa. Nestlé Cocoa Planin avulla pyrimme parantamaan viljelijöiden elämää ja torjumaan lapsityövoimaa kaikkialla, jossa olemme tekemisissä kaakaonvilejlyn kanssa. Esimerkiksi kaikki KitKatissa käytetty suklaa on tuotettu Nestlé Cocoa Planin kautta.

NESCAFÉ Planin ja Farmer Connectin avulla olemme sitoutuneet turvaamaan kahvin tulevaisuuden. Teemme tämän varmistamalla, että kahvinviljelijät pystyvät tuottamaan terveitä ja elinkelpoisia satoja ja, että kahvinviljely pysyy kestävänä. NESCAFÉ Plan pyrkii varmistamaan, ettei kahvinystävien tarvitse koskaan kohdata sellaista päivää, johon olisi herättävä ilman kahvia.