Tutkimus ja tuotekehitys

Tutkimus ja kehitys (T & K) ovat Nestlélle tärkeitä. Ilman tutkimus- ja kehitystyötä Nestlé ei olisi voinut nousta maailman johtavaksi elintarvikeyritykseksi ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Nestlellä on maailmanlaajuisesti 29 tutkimus-, kehitys- ja teknologiakeskusta, ja sillä on suurempi tutkimusverkosto kuin millään muulla elintarvikeyrityksellä. Nestlén teknologiakeskukset työllistävät yhdessä yli 5000 henkilöä.​

Nestlé vahvistaa jatkuvasti tutkimus- ja kehitystyötään solmimalla kumppanuuksia tuotekehitysprosessien kaikissa vaiheissa. Yhteistyötä tehdään sekä pienimuotoisesti aloittelevien biotekniikkayritysten, että laajamittaisesti isojen tavarantoimittajiemme kanssa. ​

Yhdistämällä kaikki maailmanlaajuiset T & K-resurssinsa Nestlé voi tarjota korkealaatuista ja turvallista ruokaa kuluttajille kaikkialla maailmassa. Nämä kaksi ovat tärkeimmät painopistealueemme. Jokaisen Nestlén tuotteen takana on suuri joukko asiantuntijoita, jotka varmistavat tiukkojen laatu- ja turvallisuuskriteerien täyttymisen. Niiden lisäksi pyrimme vastaamaan kuluttajien toiveisiin ja tarpeisiin erilaisten ruokavalioiden, terveyden, hyvinvoinnin, maun, koostumuksen ja  mukavuuden muodossa. ​

Tutkimus ja kehitys on myös ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että Nestlén tuotteiden tuotanto tapahtuu voimassa olevien säännösten mukaisesti. Integroimalla säädöstyö T&K toimintoihin heti alusta lähtien, Nestléllä on mahdollisuus tuoda markkinoille uusia tuotteita nopeasti ja tehokkaasti kaikkialla maailmassa.​