Whether you have years of work experience or you just graduated, there’s a job opportunity for you at Nestlé. Search for jobs here.
Tutkimus ja kehitys

Tutkimus ja tuotekehitys
Tutkimus ja kehitys (T & K) ovat Nestlélle tärkeitä. Ilman tutkimus- ja kehitystyötä Nestlé ei olisi voinut nousta maailman johtavaksi elintarvikeyritykseksi ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Nestlellä on maailmanlaajuisesti 29 tutkimus-, kehitys- ja teknologiakeskusta, ja sillä on suurempi tutkimusverkosto kuin millään muulla elintarvikeyrityksellä. Nestlén teknologiakeskukset työllistävät yhdessä yli 5000 henkilöä.
Nestlé vahvistaa jatkuvasti tutkimus- ja kehitystyötään solmimalla kumppanuuksia tuotekehitysprosessien kaikissa vaiheissa. Yhteistyötä tehdään sekä pienimuotoisesti aloittelevien biotekniikkayritysten, että laajamittaisesti isojen tavarantoimittajiemme kanssa.
Yhdistämällä kaikki maailmanlaajuiset T & K-resurssinsa Nestlé voi tarjota korkealaatuista ja turvallista ruokaa kuluttajille kaikkialla maailmassa. Nämä kaksi ovat tärkeimmät painopistealueemme. Jokaisen Nestlén tuotteen takana on suuri joukko asiantuntijoita, jotka varmistavat tiukkojen laatu- ja turvallisuuskriteerien täyttymisen. Niiden lisäksi pyrimme vastaamaan kuluttajien toiveisiin ja tarpeisiin erilaisten ruokavalioiden, terveyden, hyvinvoinnin, maun, koostumuksen ja mukavuuden muodossa.
Tutkimus ja kehitys on myös ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että Nestlén tuotteiden tuotanto tapahtuu voimassa olevien säännösten mukaisesti. Integroimalla säädöstyö T&K toimintoihin heti alusta lähtien, Nestléllä on mahdollisuus tuoda markkinoille uusia tuotteita nopeasti ja tehokkaasti kaikkialla maailmassa.