Tietoa meistä

Nestlé on maailman suurin elintarvikeyritys. Valikoimaamme kuuluu yli 2000 tuotemerkkiä: sekä maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä että paikallisia suosikkituotteita. Nestlé toimii 191 eri maassa. Pääkonttorimme sijaitsee Sveitsin Veveyssä. Nestléllä työskentelee noin 328 000 ihmistä ympäri maailman.

Tarkoituksemme


Nestlén tavoitteena on parantaa elämänlaatua ja edistää terveellisempää tulevaisuutta. Haluamme olla mukana muuttamassa maailmaa paremmaksi ja terveellisemmäksi. Haluamme myös innostaa ihmisiä elämään terveempää elämää. Näin pystymme vaikuttamaan yhteiskuntaan ja varmistamme samalla yrityksemme pitkäaikaisen menestyksen.

 

Tavoitteemme


Olemme määritelleet kolme kunnianhimoista tavoitetta, jotka aiomme saavuttaa vuoteen 2030 mennessä. Tuemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista, ja nämä kolme tavoittettamme ovat linjassa niiden kanssa:

  • Autamme 50:tä miljoonaa lasta ja perhettä elämään terveellisempää elämää.
  • Parannamme 30 miljoonan ihmisen toimeentuloa yhteisöissä, joissa toimimme
  • Pyrimme siihen, ettei toiminnallamme olisi lainkaan ympäristövaikutuksia.

Historiamme


Haluamme muuttaa maailmaa paremmaksi ja terveellisemmäksi. Tämä ajatus ohjasi toimintaamme jo 150 vuotta sitten, kun yrityksemme toiminta alkoi. Henri Nestlé kehitti tuolloin edistyksellisen vauvanruoan, joka pelasti lapsen hengen.

Arvomme


Arvomme heijastuvat liiketoimintatapaamme. Toimimme aina laillisesta ja rehellisesti sekä omia työntekijöitämme kohtaan että niitä kohtaan, joiden kanssa työskentelemme. Lue lisää liiketoiminaperiaatteistamme.