Sort by
Sort by

Hyödynnämme ruoan hyviä ominaisuuksia elämänlaadun parantamiseksi, tänään ja tuleville sukupolville.

Olemassaolomme tarkoitus

Haluamme hyödyntää ruoan hyviä ominaisuuksia kaikkien elämänlaadun parantamiseksi, tänään ja tuleville sukupolvlle. Siksi olemme olemassa.

Olemme Hyvän ruuan ja hyvän elämän yritys. Uskomme ruoan elämänlaatua parantavaan voimaan. Hyvä ruoka ravitsee ja ilahduttaa sekä kehoa, että mieltä. Se tukee lasten terveellistä kasvua, lemmikkien hyvinvointia ja vanhempien ikääntymistä. Se auttaa kaikkia elämään täyttä elämää. Hyvä ruoka tuo meidät yhteen. Hyvä ruoka myös kunnioittaa planeettaamme ja suojelee luonnonvarojamme tuleville sukupolvlle.

Pyrimme Nestléllä jatkuvasti selvittämään miten ruoilla, juomilla ja erilaisilla ravitsemuksellisilla ratkaisuilla voitaisiin yhä paremmin vaikuttaa elämänlaatuun ja terveempään tulevaisuuteen.

Brändimme

Meillä on yli 2000 brändia, joista osa on kansainvälisiä ikoneita ja osa paikallisia suosikkeja. Toimimme 187:ssa maassa. Lue lisää pohjoismaisista brändeistämme TÄÄLTÄ.

Tavoitteemme

Olemme määritelleet kolme toimintaamme läpiluotaavaa tavoitetta vuodelle 2030. Nämä tavoitteet perustuvat YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ne ohjaavat työtämme ja toimintaamme. Lue lisää kunnianhimoisista tavoitteistamme kohdasta Vaikutuksemme.

Keskitämme energiamme ja resurssimme sinne, missä ruoan hyvillä ominaisuuksilla voidaan parhaiten vaikuttaa ihmisten ja lemmikkien elämään, suojella ja parantaa ympäristöä, ja samalla luoda merkittävää arvoa sekä osakkeenomistajillemme, että sidosryhmillemme.

sections-banner
Yksilöille & perheille

Autamme
50 miljoonaa lasta
elämään terveellisempää elämää
Yhteisöille

Autamme parantamaan
30 miljoonan
ihmisen toimeentuloa yhteisöissä, jotka ovat suoraan sidoksissa liiketoimintaamme
Ympäristölle

Pyrimme siihen, ettei toiminnallamme olisi
lainkaan
ympäristövaikutuksia