Sort by
Sort by

Nestlén liiketoimintaperiaatteet

Nestlén liiketoimintaperiaatteet

Liiketoimintaperiaatteet muodostavat perustan Nestlén yrityskulttuurille, joka on kehittynyt yrityksemme 150-vuotisen historian kuluessa.

Periaatteet tiivistävät sitoumuksemme oikeudenmukaisuuteen, rehellisyyteen sekä ihmisistä ja yhteiskunnasta huolehtimiseen.

Periaatteisiimme kuuluu, että lakien ja säädösten noudattamisen lisäksi meidän on varmistettava kestävän kehityksen mukainen toiminta ja luotava samalla lisäarvoa yhteiskunnalle. Vain tällä tavoin voimme tavoitella pitkän tähtäimen menestystä ja tuottoa osakkeenomistajillemme. Me Nestléllä kutsumme yhteiskuntavastuuta jaetun yhteisen arvon luomiseksi.

Liiketoimintaperiaatteemme eivät ainoastaan vaadi lain tiukkaa noudattamista. Ne ohjaavat toimintaamme myös silloin, kun paikallinen laki on omia periaatteitamme löysempi tai sitä ei ole säädetty lainkaan.

Nestlé on sitoutunut näihin liiketoimintaperiaatteisiin kaikkialla maailmassa ottaen huomioon paikalliset lait sekä kulttuuriset ja uskonnolliset tavat. Vaikka liiketoimintaperiaatteet ovat vakiintuneita, ne myös kehittyvät jatkuvasti ja sopeutuvat muuttuvaan maailmaan.