Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Suomessa

Nestlé Suomessa

Suomen Nestlé on vahvasti Suomessa toimiva elintarvikealan yritys. Meillä on noin 300 työntekijää ja kaksi suomalaista tehdasta: lastenruokatehdas Turussa sekä liemi- ja kastiketehdas Juuassa.

Suomen Nestlé perustettiin vuonna 1973. Tuolloin yritys toi maahan muun muassa Nescafé-, Maggi- ja Nesquik-tuotteita.

Vuosikymmenten aikana Suomen Nestléstä on tullut merkittävä yritys suomalaisessa elintarviketeollisuudessa. Valmistamme kolmella suomalaisella tehtaalla paikallisten kuluttajien mieltymysten mukaisia tuotteita. Käytämme kotimaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista.

Valikoimaan kuuluu tuttuja brändejä

Suomen Nestlén tuotevalikoima sisältää moniin elämäntilanteisiin ja erilaisiin hetkiin sopivia tuotteita. Valikoimaan kuuluu monia suomalaisille tuttuja brändejä, kuten Piltti, Maggi ja Nescafe. Tuotekategorioitamme ovat lastenruoka, lemmikkieläinruoka, murot, ruoanvalmistustuotteet, makeiset ja juomat.

Yritysvastuu

Nestlén toiminnan ja vastuullisuuden kolme keskeisintä osa-aluetta on ravitsemus, vesi ja maaseudun kehitys. Toteutamme näitä tavoitteita 39 maailmanlaajuisella sitoumuksella. Tutustu näihin konkreettisiin sitoumuksiin kansainvälisiltä sivuiltamme. Suomenkielinen yritysvastuuraporttimme löytyy täältä.


 

Suomen Nestlé lyhyesti:
Perustettu vuonna 1973
Noin 300 työntekijää
138 miljoonaa euroa liikevaihtoa vuonna 2017
Tehtaat Turussa ja Juuassa
Pääkonttori Espoossa
Toimitusjohtaja Niina Koskinen