Sort by
Sort by

Teemme yhdessä töitä yhteisten tavoitteiden eteen

Me Nestléllä uskomme, että ruoka voi parantaa kaikkien elämänlaatua. Tämä ohjaa meitä päivittäisessä työssämme ja pyrimmekin toimintamme jatkuvaan parantamiseen. Parhaiten tämä onnistuu mielestämme yhteistyöllä, ja rohkaisevassa sekä kannustavassa työilmapiirissä. Omat työntekijämme ovat tärkein voimavaramme, ja he ovat tuotemerkkiemme menestystarinoiden ja erinomaisen laadun takana. Heidän ideansa rikkovat rajoja ja edistävät innovaatioita, sekä mahdollistavat kehityksemme myös tulevina vuosina. 
 

Innovaatiot syntyvät uusista tavoista ajatella

Kun aloitat Nestléllä, tulet työpaikalle, jolla keskitytään yhteistyöhön ja joustavuuteen. Kannustamme sinua ajattelemaan uudella tavalla, ja myös jakamaan ideoitasi. Meidän arvomme perustuvat keskinäiseen kunnioitukseen, ja kannustamme sinua kokeilemaan asioita. Odotamme sinulta sitä, että uskaltaudut astua pois mukavuusalueeltasi haastamalla samalla myös muiden toimintaa. Meillä saat äänesi kuuluviin, sillä tiedämme saavamme yhdessä sinun kanssasi paljon enemmän aikaan.  

Meillä voit oppia, kehittyä ja kasvaa

Nestlén Pohjoismaiden (Nordics) yksiköllä on toimistoja Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Tämän lisäksi meillä on tehtaita Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Tarjoamme globaalin työympäristön, ja kannustamme henkilökohtaiseen urakehitykseen. Kansainvälisen toiminnan sekä useiden tuotemerkkien myötä meillä näitä uramahdollisuuksia on paljon, ja voit myös verkostoitua muissa maissa työskentelevien työkavereidesi kanssa.  Rohkaisemme sinua oppimaan, ja olemaan paras versio itsestäsi!

Tarjoamme merkityksellisen työn

Uskomme, että ruoan avulla voimme parantaa ihmisten elämänlaatua kaikkialla maailmassa. Nestléllä olet osa toimintaa, jolla vaikutamme positiviisesti ympäri maailman. Työskentelemme yhdessä ihmisten, planeetan ja yhteiskunnan hyväksi.

Ncouragers – hyvinvointiohjelma Nestlén työntekijöille Pohjoismaissa

Nestlé perusti vuonna 2015 oman terveysohjelmansa työntekijöilleen Pohjoismaissa. Ohjelma on nimeltään NCouragers, ja ohjelman kautta pyrimme kannustamaan työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ohjelmaa vetää tällä hetkellä 55 omaa työntekijäämme, jotka ovat vastuussa sekä ohjelman sisällöstä, että sen kehittämisestä. Ohjelman tavoitteena on, että kaikki työntekijämme tuntevat olevansa osa yhteisöä, he pystyvät yhteensovittamaan työn ja vapaa-ajan, sekä elämään kokonaisvaltaisesti terveellistä elämää. Ohjelmaa toteutetaan monin eri tavoin eri maissa ja toimipaikoilla, ja käynnissä on monia maakohtaisia hankkeita. Esimerkkejä käytännön toiminnasta ovat kävelykokoukset, yhteiset aamiaiset tai ruokailut, hyväntekeväisyystapahtumat, treenitauot ja taukojumpat sekä henkilöstön juhlat ja kilpailut.  
 

Pleaz – aktiiviset tauot istumatyöhön

Vuonna 2020 aloitimme yhteistyön Pleazin kanssa. Pleaz on kehittänyt videoalustan, jolla istumatyötä on helpompi tauottaa. Yhteistyön avulla pyrimme siihen, että aktiivisten taukojen pitäminen työpäivän aikana on helppoa, inspiroivaa ja hauskaa  - joko etätyössä yksin kotona tai yhdessä toimistolla muiden kanssa!

Orphaned Layout: Columns-50: Pleaz – aktiiviset tauot istumatyöhön

Vuonna 2… > Second column

Tutustu meihin!

Millaisia ihmisiä meillä sitten on töissä? Tutustu alta työntekijöidemme tarinoihin, ja siihen millaista meillä Nestléllä Pohjoismaissa on olla töissä!