Sort by
Sort by

Ravitseva ruoka on avainasemassa lasten terveessä kehityksessä. Lapsia tuleekin kannustaa syömään enemmän vihanneksia ja hedelmiä, ja aikuisten puolestaan tulee varmistaa aterioiden mahdollisimman ravitseva koostumus. Tämä voi kokonaisuudessaan olla haastavaa. Nestlé for Healthier Kids -ohjelman avulla haluamme auttaa vanhempia ja huoltajia tässä työssä, ja ohjaamaan lapsiaan kohti terveellisempiä valintoja. Ohjelma on maailmanlaajuinen ja kattaa kaikki aloitteemme lasten terveyden edistämiseksi. Se koostuu kahdesta osasta: 

 1. Lasten ravitsemuksellisiin tarpeisiin vastaavien ravitsevampien elintarvikkeiden kehittäminen maailmanlaajuisesti ja nykyisten tuotteiden ravitsemussisällön parantaminen. 
 2. Lasten terveyden edistäminen jakamalla tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä esimerkiksi kumppanuuksien ja yhteiskunnan eri osien tukemisen kautta.
 • Rajoitamme keksien, makeisten ja sen kaltaisten tuoteryhmien markkinointia alle 16-vuotiaille lapsille (aiemmin alle 13-vuotiaille).
 • Olemme vähentäneet tuotteidemme sokeri- ja natriumpitoisuutta 5-6 prosenttia viimeisten viiden vuoden aikana, ja tarjoamme suosikkimerkkiemme tuotteista vähemmän sokeria ja suolaa sisältäviä versioita.
 • Toimitimme 124 miljardia ravitsevaa ruoka-annosta vuonna 2021 aliravitsemuksen torjumiseksi haavoittuvissa yhteisöissä.

Pohjoismaiset urheiluseurat

Terveytesi ei riipu vain siitä, mitä syöt, vaan myös monista eri asioista. Liikunta on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa.  Mielestämme on tärkeää parantaa ravitsemusta ja terveyttä kokonaisvaltaisesti, ja olemme tästä syystä päättäneet tehdä yhteistyötä Ruotsin, Norjan ja Suomen kansallisten yleisurheiluliittojen kanssa. Järjestämme yhdessä lapsille urheilukerhoja, joissa he voivat harrastaa liikuntaa ja oppia terveellisestä ruokavaliosta. Yleisurheiluliitot tarjoavat asiantuntemusta liikunnasta ja Nestlé ravitsemuksesta.

Voit lukea lisää toiminnastamme kussakin maassa täältä: 

 • Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme
  Olemme jo pitkään pyrkineet parantamaan tuotteidemme ravitsemuksellista koostumusta vähentämällä sokeria, suolaa ja tyydyttyneitä rasvoja sekä lisäämällä kasvisten, palkokasvien ja täysjyväviljan määrää. Olemme vähentäneet sokeria ja suolaa tuotteissamme 5-6 prosenttia viimeisten viiden vuoden aikana, ja tarjoamme suosikkimerkkiemme tuotteista vähemmän sokeria ja suolaa sisältäviä versioita. Vastuullisuusraportistamme löydät lisää tietoa koko tuotevalikoimamme ravintoarvoista, sekä työstä, jota teemme tuotteidemme ravitsemuksen parantamiseksi. 
  Dad and daughter cutting veggies

Valikoima tuotteitamme

 • Cheerios Oat
  93% täysjyväviljaa ja vähän sokeria sisältävä Cheerios Oat on loistava alku päivälle.
  Cheerios Oat
 • Kasvispyörykät
  Hälsans Kök Kasvispyörykät ovat kasvipohjainen vaihtoehto perinteisille lihapullille. Vegaaniset pyörykkämme on tehty soija- ja vehnäproteiineista ja ovat lasten ja aikuisten suosiossa. Ne sopivat hyvin pastan kanssa tai vaikka grillivartaisiin.
  plant based balls
 • NatureNes
  Lastenruokamme on tehty luomuraaka-aineista, jotka on tarkasti valittu niin, että ne vastaavat pienten lasten tarpeita. NaturNes tarjoaa valikoiman maistuvia luomureseptejä, jotta sinulle ja perheellesi jää aikaa viettää sellaista elämää kuin haluat. Seuraa luonnollisia kasvatusvaistojasi, sillä luonto tietää parhaiten.
  NatureNes

Nestlé for Healthier Kids Pohjoismaissa

Video
Kids