Ruokatuotteet

Julius Maggi

MAGGI on jo yli 140 vuoden ajan merkinnyt makunautintoja, tasapainoista ravitsemusta ja vaivatonta ruoan valmistusta. Julius Maggi perusti yrityksen Sveitsissä vuonna 1872 perittyään isänsä myllyn. Pian tuon jälkeen hänestä tuli teollisen ruoanvalmistuksen pioneeri tavoitteenaan parantaa perheiden ravitsemusta.

Alussa tuotemerkin isä Julius Maggi alkoi valmistaa Maggi® - tuotemerkillä liemiä, keittoja ja maustesekoituksia. Maggi toi ensimmäisenä markkinoille proteiinipitoiset kasvisateriat, pian tuon jälkeen markkinoille tuli ensimmäiset käyttövalmiit keitot – jo vuonna 1886.

MAGGI on kansainvälisesti tunnettu monipuolisesta valikoimastaan ja hyvästä laadustaan. Suomessa MAGGI – valikoima on laaja ja MAGGI on vuosikymmeniä ollut tunnettu mm. suositusta MAGGI Extra lihaliemestä ja MAGGI Mix Spagettikastikeaineksesta.


 

Maistuva ja laadukas valinta

MAGGI tukee paikallisten elinkeinoa Norsunluurannikolla

Maniokki on tärkeä ravinto- ja viljelykasvi monissa Afrikan maissa. Norsunluurannikolla Nestlén ostama maniokki kuljetetaan maan pääkaupungin Abidjanin lähellä sijaitsevaan tehtaaseen, missä siitä valmistetaan MAGGI-liemikuutioita. Valmistuksen aikana kuutioihin lisätään vitamiineja ja kivennäisaineita.

Niin paljon enemmän

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Tarjoamalla maukkaita ja helposti valmistettavia ruokia voimme kannustaa ihmisiä syömään monipuolisesti ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja.