Ruokatuotteet

Maggi Ruokatuotteet

MAGGI on jo yli 140 vuoden ajan merkinnyt makunautintoja, tasapainoista ravitsemusta ja vaivatonta ruuan valmistusta. Julius Maggi perusti yrityksen Sveitsissä vuonna 1872 perittyään isänsä myllyn. Pian tuon jälkeen hänestä tuli teollisen ruuanvalmistuksen pioneeri tavoitteenaan parantaa perheiden ravitsemusta. Alussa tuotemerkin isä Julius Maggi alkoi valmistaa Maggi® - tuotemerkillä liemiä, keittoja ja maustesekoituksia. Maggi toi ensimmäisenä markkinoille proteiinipitoiset kasvisateriat, pian tuon jälkeen markkinoille tuli ensimmäiset käyttövalmiit keitot – jo vuonna 1886. MAGGI on kansainvälisesti tunnettu monipuolisesta valikoimastaan ja hyvästä laadustaan.


Suomessa MAGGI on vuosikymmeniä ollut tunnettu mm. suositusta MAGGI Extra lihaliemestä ja MAGGI Mix Spaghettikastikeaineksesta. Nykyisin MAGGI -valikoima Suomessa on laaja. Uusia tulokkaita MAGGI-tuoteperheessä ovat uudenlaiset yrttiset Fond Cups –tuotteet Yrttikimppu ja Tomaatti ja Yrtit sekä itämaisilla aineksilla maustettu Fond Cups Thai.

 

Maistuva ja laadukas valinta

 

MAGGI tukee paikallisten elinkeinoa Norsunluurannikolla

Maniokki on tärkeä ravinto- ja viljelykasvi monissa Afrikan maissa. Norsunluurannikolla Nestlén ostama maniokki kuljetetaan maan pääkaupungin Abidjanin lähellä sijaitsevaan tehtaaseen, missä siitä valmistetaan MAGGI-liemikuutioita. Valmistuksen aikana kuutioihin lisätään vitamiineja ja kivennäisaineita.

   
 

Niin paljon enemmän

 

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Tarjoamalla maukkaita ja helposti valmistettavia ruokia voimme kannustaa ihmisiä syömään monipuolisesti ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja.