Sort results by
Sort results by

Olemme järkyttyneitä ja syvästi surullisia hyökkäyksestä Ukrainaan.

Maaliskuu 23, 2022

Ukrainan sota on tuonut sydäntäsärkevää, käsittämätöntä inhimillistä kärsimystä. Seisomme kansainvälisen yhteisön rinnalla vaatiessamme rauhaa sekä nopeaa turvallisuuden ja vakauden palauttamista alueelle.

Ukrainan sodan raivotessa toimintamme Venäjällä keskittyy välttämättömien ruokien, kuten lastenruokien ja sairaalaravinnon tarjoamiseen – ei voiton tuottamiseen. Tämä on tarkoituksemme ja arvojemme mukaista toimintaa, ja sillä noudatamme periaatetta perusoikeudesta ruokaan. 

Olemme pysäyttäneet ei-välttämättömän tuonnin ja viennin Venäjälle ja Venäjältä, lopettaneet kaiken mainonnan ja kaikki pääomasijoitukset maahan. Noudatamme luonnollisesti täysin kaikkia Venäjälle asetettuja kansainvälisiä pakotteita.
Vaikka emme odota saavamme voittoa maassa emmekä maksa siihen liittyviä veroja lähitulevaisuudessa Venäjällä, kaikki mahdolliset voitot lahjoitetaan humanitaarisille avustusjärjestöille.

Olemme lahjoittaneet satoja tonneja elintarvikkeita ja antaneet merkittävää taloudellista tukea Ukrainan kansalaisille Ukrainassa ja naapurimaissa. Jatkamme näitä toimia. Olemme Ukrainan kansan ja siellä työskentelevän 5 800 työntekijämme tukena.