Sort by
Sort by

PILTTI Lego kuluttajakampanja 1.2.2019-30.4.2019


Osallistumisohjeet

 

  1. Osta 5 Piltti tuotetta.
  2. Ota kuva kuitista.
  3. Lähetä kuva kuitista ja sana ´PILTTI´ numeroon 17190.
  4. Olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa koko perheen matkan Tanskan Legolandiin.

Kampanjan säännöt

Järjestäjä

Suomen Nestlé Oy, Keilasatama 5, 02150 Espoo (jäljempänä ”Järjestäjä”). Y-tunnus: 0111976-7

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 1.2.2019-31.4.2019 (”Kampanja-aika”). Kampanja-ajan ulkopuolella ostettuja Piltti-tuotteita ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana kaikki Piltti-tuotteet.

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Suomen Nestlé Oy:n työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Piltti-ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 1.2.2019–31.4.2019. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä.

Palkinto

Palkintona on koko perheen matka Tanskan Legolandiin. Matka sisältää lennot Helsingistä Billundiin, lentokenttäkuljetukset Tanskassa, päivälipun Legolandiin ja yöpymisen enintään kuudelle osallistujalle, joista kaksi voivat olla aikuisia. Matkan arvo on noin 2000€. Voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse. Voittajat valitaan arpomalla kaikkien osallistuneiden kesken. Palkintoja arvotaan yhteensä neljä kappaletta.

 

Palkintoehdot

  • Voittajat arvotaan viimeistään viikon sisällä kampanjan loppumisesta.
  • Vain hyväksytyt ostokuitit ovat mukana arvonnassa.
  • Kaikkien osallistujien ostokuitit tarkastetaan ja ostokuitissa tulee näkyä ostetut Piltti -tuotteet, ostopäivämäärä, kellon aika sekä myymälä.
  • Matka on toteutettava vuonna 2019, huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana.
  • Lähtöpaikka Helsinki-Vantaan lentokenttä ja päämäärä Billund, Tanska.
  • Matka sisältää myös edestakaiset lentokenttäkyydit Tanskassa.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja tai palkinto voidaan päättää olla jakamatta.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot, tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Käyttämättömiä palkintoja ei hyvitetä.

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Järjestäjän vastuu

 

Kampanjaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Näiden sääntöjen tai muiden ohjeiden vastaiset osallistumiset kampanjaan hylätään. Jos järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä kyseisen osallistujan osallistuminen kampanjaan sekä evätä palkinto. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita tai muita kuluja miltään osin. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tai muuttaa kampanjaa järjestäjästä johtumattomien ongelmien johdosta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Henkilötietojen käyttö  

Kampanjaan osallistuminen edellyttää puhelinnumeron antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille. 

Lisää henkilötietojen käytöstä järjestäjän tietosuojaselosteessa täällä.

 

Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Nestlén kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai [email protected].

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 31.5.2019 asti.