Sort by
Sort by

Miten Nestlé edistää kestävää kehitystä?

Vaikutamme joka päivä miljardeihin ihmisiin aina raaka-aineidemme kasvattajista tuotteitamme kuluttaviin ihmisiin, sekä yhteisöihin, joissa elämme ympäristössä, josta olemme kaikki riippuvaisia.

Arvojemme ohjaamana luomme yhdessä kumppaneidemme kanssa yhteistä arvoa - edistämme yhteiskunnan kehittymistä samalla, kun varmistamme liiketoimintamme menestyksen pitkällä aikavälillä. Kutsumme tätä termillä Creating Shared Value (CSV), joka on Nestlén koko toiminnan perusta. Tämä tarkoittaa sitä, että uskomme yrityksen menestyvän luomalla arvoa sekä osakkeenomistajille, että koko yhteiskunnalle. Kaikella, mitä teemme ja tuotamme, on oltava positiivinen vaikutus samaan aikaan, kun se myötävaikuttaa yrityksemme pitkän aikavälin kehitykseen. Keskitämme työmme kolmelle osittain päällekkäiselle alueelle: tuotteitamme käyttäville yksilöille ja perheille, kaikille yhteisöille, joissa toimimme, sekä maapallollemme. Meitä ohjaa halu parantaa elämänlaatua maailmanlaajuisesti ja halu auttaa luomaan terveempi tulevaisuus.

Palkinnot ja tunnustukset eivät ohjaa toimintaamme, mutta olemme ylpeitä siitä, että useat maailman johtavat arviointiorganisaatiot ovat tunnustaneet pyrkimyksemme ja saavutuksemme kestävän kehityksen saralla. Nestlé on mainittu muun muassa yhtenä sitoutuneimmista yrityksistä maailman suurimmassa kestävän kehityksen aloitteessa, YK: n Global Compact -aloitteessa. Yhtiön tavoitteet ovat myös YK: n kestävän kehityksen Agenda 2030: n mukaisia.

Lue lisää Nestlén toimista kestävän kehityksen edistämiseksi täältä