Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mitä Eco-pakastinmerkki tarkoittaa?

Mitä Eco-pakastinmerkki tarkoittaa?

 

Eco-pakastinmerkillä ilmaistaan, että jäätelöidemme säilytykseen tarkoitetuissa pakastimissamme käytetään luonnollisia jäähdytysaineita oikean lämpötilan säilyttämiseksi. Ne kuluttavat puolet vähemmän energiaa kuin vastaavat laitteemme kymmenen vuotta sitten.

Mitä Nestlé on tehnyt tukeakseen sellaisten energiatehokkaiden pakastimien kehittämistä, joissa käytetään luonnollisia jäähdytysaineita?

Olemme investoinneet kymmenen miljoonaa Sveitsin frangia muuttaaksemme tuotteitamme säilyttävät pakastimemme vähemmän otsonikerrosta heikentäviksi. Olemme saavuttaneet tämän tavoitteen hankkimalla pakastimia, joissa käytetään vain luonnollisia jäähdytysaineita fluoria sisältävien jäähdytysaineden sijaan. Sellaisia käytettiin paljon 1900-luvulla.

Luonnolliset jäähdyttimet sisältävät hiilidioksidia, ammoniakkia, vettä ja ilmaa sekä hiilivetyjä, kuten propaania ja isobutaania. Nämä aineet eivät vahingoita otsonikerrosta, eikä niillä ole merkittävää vaikutusta ilmastonmuutokseen. Pakastimilla on nyt myös pienempi hiilijalanjälki.

 

 

Vaikuttaako tämä muutos tuoteturvallisuuteen?

 

Ei, pakastimme ylläpitää sopivaa lämpötilaa tuotteillemme, mikä takaa niiden turvallisuuden.

 

Onko tämä muutos tehnyt pakastimististanne vähemmän vai enemmän energiatehokkaita?

 

Muutos on edesauttanut tavoitteitamme vähentää energiakulutustamme. Pakastimme kuluttavat nykyään noin puolet vähemmän energiaa kuin kymmenen vuotta sitten ja ovat sen vuoksi myös ympäristöystävällisiä.

 

Käytetetäänkö näitä pakastimia maailmanlaajuisesti?

Kyllä, olemme sitoutuneet globaalisti hankkimaan vain uusimpia pakastimia luonnollisilla jäähdytysaineilla. Toteutamme tätä tavoitetta maailmanlaajuisesti paikallisten lainsäädännön ja säädöksien puitteissa.

Sitoumuksemme käyttää uusia ympäristöystävällisempiä pakastimia tukee osaltaan pyrkimyksiämme kehittää ja käyttää luonnollisia jäähdystysaineita kaupallisissa tarkoituksissamme ja pyrkiä vaiheittain eroon fluorihiilivedyn käytöstä kaikissa toiminnoissamme maailmanlaajuisesti.

 Jos sinulla on lisäkysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Saat meihin yhteyden tästä.