Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kun yksi maku ratkaisee – Aino-jäätelöiden uudistunut herkuttelujäätelösarja hurmaa selkeiden makujen ystävät

Uutiset
Turenki,
Elokuu 29, 2014

Aino-jäätelöiden pienten herkuttelupakkausten sarja uudistuu tänä syksynä kokonaan. 480 ml pahvipakkauksiin pakatut jäätelöt keskittyvät rohkeasti yhteen makuun ja tarjoavat kuluttajille uudenlaisen, laktoosittoman premium-herkuttelujäätelön.

"Uuden ja puhtaan makumaailman taustalla oli kuluttajien toive: jäätelöaltaista puuttui herkuttelumakuja, joissa monen sortin raaka-aineiden sijaan maistuisi yksi tuttu ja aito maku. Kuitenkin makujen intensiivisyys ja täyteläisyys haluttiin säilyttää. Kaikki turha on siis riisuttu pois, mutta se mitä jäi jäljelle, on sitäkin parempaa, jäätelöiden markkinointipäällikkö Minna Brunberg Suomen Nestléltä kertoo.

Tuotekehitys ponnisteli uutuuksien kanssa pitkään, sillä lähtökohtana oli luoda myös laktoositon premium-jäätelösarja.

­"Laktoosittoman jäätelön kysyntä kasvaa koko ajan, mutta pienemmissä herkuttelupakkauksissa niitä on ollut vielä vähän. Meille oli tärkeää, että kaikki jäätelönystävät pääsisivät nauttimaan uusien Aino-pakkausten selkeistä klassikkomauista, Brunberg jatkaa.

Erityistä jäätelöissä on myös niiden koostumus: jäätelömassaan on haettu kuohkeutta ja pehmeyttä. Jäätelöt kruunaavat oman herkutteluhetken suoraan purkista lusikoiden, mutta niistä riittää jaettavaa myös kaverille.

Kolmen herkullinen suora: Mustikka, Vanilja ja Suklaa

Uudistuneessa Aino 480 ml -jäätelösarjassa on kolme tuotetta, joita kaikkia yhdistää puhdas, yhden raaka-aineen ympärille kietoutuva makumaailma.

Aino Mustikka on ylistys Pohjolan supermarjalle, mustikalle. Siinä yhdistyvät laktoositon pehmeä mustikkakermajäätelö ja mustikkakastike. Klassikkomaku Aino Vanilja on Suomen ensimmäinen laktoositon, aidolla vaniljalla maustettu premiumvaniljajäätelö, jota kelpaa huoletta tarjota vieraillekin vaikka omenapiirakan kyljessä. Aino Suklaa taas hivelee suklaafanin makunystyröitä laktoosittoman suklaakermajäätelön ja laktoosittoman suklaanmakuisen kastikkeen liitolla.

Uusien Aino 480ml-jäätelöiden maut ja värit ovat muista Aino-jäätelöistä tuttuun tapaan luontaisia.

Saatavuus ja hinta: Uutuusjäätelöt löytyvät pakastealtaista lokakuusta 2014 alkaen. Hinta n. 5,50 € / 480 ml.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé
[email protected] tai p. 050 348 5620

Markkinointipäällikkö Minna Brunberg, Suomen Nestlé
[email protected] tai p. 0400 777 396

Article Type