Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minttu Räikkönen on Nescafén uusi brändilähettiläs

Uutiset
Elokuu 26, 2019

Minttu Räikkönen tutustui Nescafé-pikakahviin työskennellessään lentoemäntänä ja sen jälkeen Nescafé Kulta on kuulunut tiiviisti Räikkösen perheen jokapäiväiseen elämään. Aamulla kuppi pehmeää ja täyteläistä Nescafé-pikakahvia antaa energisen alun uuteen päivään. Paljon matkustavalle Räikkösen perheelle Nescafé tarjoaa myös aina nautinnollisen kahvihetken eri puolilla maailmaa.

Nescafé on maailman suurin kahvibrändi ja sitä myydään sadassa eri maassa. Nescafé-pikakahvi on maailmalla todella suosittua ja sitä juodaan noin 6000 kupillista joka sekunti. Suomessa suositaan Nescafé Kultaa, joka on valmistettu juuri suomalaiseen makuun sopivaksi.
 
”Suomalaisille pikakahvi ei ole niin tuttua kuin muualla Euroopassa. Mintun myötä vahvistammekin Nescafén pikakahvien tunnettuutta Suomessa ja hänen kauttaan tuomme myös kansainvälisen tuulahduksen kotimaiseen kahvimarkkinaan. Hienoa yhteistyössä on se että Minttu on tässä täydellä sydämmellä mukana, sillä hän on suuri Nescafé Kulta -pikakahvin ystävä’’. Olemme iloisia saadessamme hänet Nescafén brändilähettilääksi, kertoo Suomen Nestlén kahvikategoriasta vastaava johtaja Niina Koskinen

Nescafén ja Minttu Räikkösen solmima yhteistyösopimus alkaa elokuussa ja jatkuu myös ensi vuonna. Minttu Räikkönen tulee toimimaan Nescafé brändilähettiläänä ja edustaa Nescaféa erilaisissa tilaisuuksissa. Yhteistyö näkyy myös Nescafén mainonnassa ja Mintun sosiaalisen median kanavissa.

”Halusin Nescafén brändilähettilääksi ja olen todella innoissani yhteistyöstä. Olen jo pitkään juonut vain Nescafé Kulta -pikakahvia. Se on erittäin helppo ja nopea tapa valmistaa laadukas kupillinen kahvia. Siksi Nescafén brändilähettiläänä toimiminen on minulle luontaista ja mieluista. Odotan innolla tulevia tehtäviä”, kertoo Minttu Räikkönen.

Myös vastuullisuus on Minttu Räikköselle tärkeää kahvin valinnassa. Nescafélla on oma, maailmanlaajuinen Nescafé Plan –vastuullisuusohjelma, jolla tuetaan eettisesti ja ekologisesti kestävää viljelyä, tuotantoa, jakelua ja kulutusta. Nescafé on laadukasta kahvia ja se valmistetaan korkealaatuisista, huolella valituista kahvipavuista

LISÄTIETOJA:

Nestlén kahveista Suomessa vastaava johtaja Niina Koskinen, Suomen Nestlé:

[email protected]

+358 400 453 087

 

Article Type