Sort by
Sort by

PILTTI tuo markkinoille kasviproteiinipohjaisen ateriasarjan

Uusi tuotesarja sisältää neljä erilaista kasviproteiinipohjaista lastenruoka-ateriaa.
Piltti
Uutiset

Rakastettu suomalainen lastenruokavalmistaja PILTTI tuo markkinoille uuden kasviproteiinipohjaisen ateriasarjan. Uusi PILTTI Kasvis -tuotesarja sisältää neljä erilaista kasvipohjaista luomutuotetta eri-ikäisille lapsille, missä maistuvat porkkana, kurpitsa, couscous ja pasta. Tuotteiden proteiini on peräisin muun muassa kaurasta ja kikherneistä. Tuotteet on valmistettu luomuraaka-aineista Turun lastenruokatehtaalla.

PILTTI Kasvis -ateriasarjan kohderyhmänä ovat lapsiperheet, jotka haluavat lisätä arkiruokailuunsa uusia herkullisia kasvipohjaisia vaihtoehtoja tai ovat kiinnostuneita vähentämään lihan syöntiä tinkimättä lapsen tasapainoisesta ravinnonsaannista.

“Uusi ateriasarjamme on kehitetty vastaamaan kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen kasvispainotteista ruokavaliota kohtaan. Olemme kuluttajatutkimuksissa huomanneet, että vanhemmat haluavat tarjota lapsilleen vastuullisia ja ympäristöystävällisiä ruokia*. Uskomme, että Kasvis-sarjamme tuotteet tarjoavat proteiinilähteensä vuoksi kiinnostavan vaihtoehdon perinteisille kasvispohjaisille lastenaterioille”, kommentoi markkinointijohtaja Pia Sippel.

Kasvis-aterioiden tuotekehityksessä on painotettu maistuvuutta ja niissä on käytetty rohkeasti mausteita, kuten valkosipulia, korianteria ja oreganoa. Tuotteiden palakoko ja rakenne on suunniteltu ikäryhmän mukaan – pienemmissä ikäryhmissä tekstuuri on sileämpää ja vanhempien lasten tuotteissa on pieniä paloja pureskelun opettelua varten. PILTTI Makuraatitestauksessa uutuustuotteet saivatkin hyvän vastaanoton ja testiryhmän keskuudessa tuotteiden maku, koostumus ja mausteiden käyttö saivat kiitosta. PILTTI Kasvis-tuotesarja löytyy lokakuusta lähtien lastenruokaosastoilta ympäri Suomen.

*CAMBRI Concept test 2022-05-20, Finland, n=90

Tuotteet:

PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-kaura 190g 6kk Luomu

PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-couscous 190g 8kk Luomu

PILTTI Kasvis Kikherne-kurpitsa-kaura 190g 8kk Luomu

PILTTI Kasvis Kikherne-porkkana-pasta 190g 1-3v Luomu

Yhteyshenkilö ja lisätiedot:

Pia Sippel
markkinointijohtaja
lastenruoka Pohjoismaat

[email protected]
050 539 8038