Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angry Birds juhli 4-vuotista lentoaan lasten kanssa

Uutiset
Espoo,
Joulukuu 17, 2013
Angry Birds

Helsingin Kaapelitehdas täyttyi keskiviikkona 11.12. lapsiperheistä, kun Rovio järjesti kutsuvieraskekkerit juhlistaakseen 4-vuotista menestystään. Kaapelitehtaalla järjestetyssä Bird Day -kutsuvierastilaisuudessa kuhisi, kun noin 1800 juhlavierasta vietti Angry Birds -syntymäpäiviä pelaten ja herkutellen.

Rovion ja yhteistyökumppaneiden järjestämät puuhapisteet ja pelinurkkaukset osoittautuivat synttärijuhlien vetonauloiksi.

Suomen Nestlé on Rovion yhteistyökumppani. Yhteistyön ansiosta Pingviini Jäätelökioskeilla sai viime kesänä maistella Angry Birds™ -jäätelöannoksia ja syksyllä kauppojen pakastealtaisiin saapui Angry Birds -monipakkaus. Kaikki Suomen Nestlén valmistamat Angry Birds -jäätelötuotteet valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla.

"Yhteistyö on tarjonnut meille erinomaisen mahdollisuuden kehittää Pingviinin tuotevalikoimaa, sillä vihaiset linnut tulevat onneksi mainiosti juttuun kotoisan Pingviinimme kanssa, jäätelön liiketoimintajohtaja Johanna Sewón-Kievari Suomen Nestléltä kertoo

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé, [email protected] tai p. 050 348 5620

Article Type