Sort by
Sort by

Nestlé arvioi strategisia vaihtoehtoja Nestlé Professionalin liiketoiminnalle Pohjoismaissa

PULJONKI
Uutiset

Pitkän aikavälin strategiassamme arvioimme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja toimintamallejamme varmistaaksemme kestävän kasvun dynaamisessa ja jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Osana tätä prosessia teemme päätöksiä, jotka tukevat parhaiten liiketoimintamme kestävää kasvua. Sitoudumme samanaikaisesti työntekijöidemme, asiakkaidemme, kuluttajien sekä muiden sidosryhmiemme tarpeisiin.

Edellä esitetyn mukaisesti olemme päättäneet käynnistää strategisen tarkasteluprosessin koskien Nestlé Professionalin kulinaariliiketoimintaa Pohjoismaissa, sen OSCAR ja PULJONKI- tuotemerkkejä, sekä tehtaitamme Tanskan Rønnedessä ja Suomen Juuassa. Tanskan Rønneden tehtaassa valmistetaan liemiä, tiivisteitä ja keittoja. Puljongin tehtaalla Juuassa valmistetaan liemiä ja kastikkeita ammattikeittiöiden käyttöön.

Uskomme vakaasti siihen, että strateginen tarkastelu mahdollistaa liiketoiminnan kasvun Pohjoismaissa, sekä avaa toiminnalle uusia mahdollisuuksia. Strategisen tarkastelun ajan Nestlé Professionalin kulinaariliiketoiminta jatkuu kuten tähänkin asti. Vahvistamme toimintojemme jatkuvuutta Pohjoismaissa ja tarjoamme jatkossakin korkealaatuisia elintarvikkeita pohjoismaisille perheille niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.

Median yhteyshenkilö Suomessa: Nina Hannola, [email protected].