Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beneful täysin turvallista lemmikille

Uutiset
Espoo
,
Feb1 27, 2015

Beneful-koiranruoassa ei ole laatuongelmaa. Beneful on korkealaatuinen ja ravitseva koiranruoka, jolla ruokitaan miljoonia koiria päivittäin.                                        

Benefulia vastaan on hiljattain nostettu ryhmäkanne Kaliforniassa. Nähdäksemme ryhmäkanne on perusteeton, ja tulemme puolustamaan tuotemerkkiämme esitettyjä syytöksiä vastaan. 

Ryhmäkanteet ovat yleinen ilmiö liikemaailmassa. Benefulia vastaan on aiemmin nostettu kaksi ryhmäkannetta samankaltaisiin, perusteettomiin syytöksiin pohjaten. Kumpikaan kanne ei ole mennyt läpi oikeudessa, eikä mikään viittaa ongelmiin tuotteessa. 

Benefulin taustalla on Purinan tiukka laadunvalvonta ja tuoteturvallisuusohjelma.

Kuten monista muista lemmikkieläintuotteista, myös Benefulista on aika ajoin kiertänyt sosiaalisessa mediassa harhaanjohtavaa tietoa ja virheellisiä väitteitä. Näistä väitteistä on koitunut aiheetonta huolta asiakkaillemme.

Beneful-koiranruoka on täysin turvallista lemmikille ja sen käyttöä voi jatkaa normaalisti.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteistamme, voit ottaa yhteyttä kuluttajapalveluumme: [email protected] tai 0800 0 6161.  Kuluttajapalvelumme palvelee arkisin klo 10–22.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Beneful-koiranruokaa koskien on osoitteessa https://www.beneful.com/frequently-asked-questions 

Tiedotusvälineille lisätietoja antaa  viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé, [email protected]

 

 

Article Type