Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Friskies Doggy Run – uudenlainen juoksutapahtuma koiraharrastajille

Uutiset
Kesäkuu 13, 2014

Vuoden hauskimman koirajuoksutapahtuman ilmoittautuminen on avattu!

Friskies Doggy Run on matalan kynnyksen iloinen juoksutapahtuma, jossa liikkumisen riemusta nauttivat sekä koira että omistaja. Tapahtuma järjestetään elo-syyskuussa neljällä paikkakunnalla:

  • La 9.8.2014 Tampere
  • La 16.8.2014 Jyväskylä
  • La 23.8.2014 Oulu
  • Su 7.9.2014 Helsinki

Tapahtumaan voi ilmoittautua 15.7. mennessä osoitteen www.sporttroops.fi/Friskies_Doggy_Run/ kautta.

”Friskies Doggy Run -tapahtuman osallistumismaksu on 20€, josta 2€ lahjoitetaan tapahtumakaupunkien lastensairaaloiden hyväksi”, Purinan Regional Brand Manager Kirsi Serow kertoo.

Friskies Doggy Run osallistumissarjat ovat:
• 2 km Vapaasarja - myös perheet ja ryhmät
• 5 km Juoksu/Hölkkäsarja - myös perheet ja ryhmät
• 10 km Juoksu/Hölkkäsarja

”Kaikkiin sarjoihin saa osallistua koko perheen voimin tai muilla kokoonpanoilla yhdessä koiran kanssa. Esimerkiksi vapaasarja sopii myös perheen pienimmille. Ryhmän kannattaa pukeutua tiimiasuun erottautuakseen muista juoksijoista. Parhaat tiimipukeutujat palkitaan”, Serow vinkkaa.

”Suomessa on nykyään koiria enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Myös juoksuharrastuksen suosio on kasvanut tasaisesti viimeisen kymmenen vuoden ajan. Koirajuoksu yhdistää nämä molemmat huippusuositut harrastukset. Tavoitteenamme on tarjota koiraharrastajille ja heidän perheilleen uudenlainen, matalan kynnyksen iloinen tapahtuma, johon voi osallistua juosten, hölkäten tai kävellen, ihan oman tunnelman mukaan”, Serow jatkaa.

Purina on yksi maailman johtavista lemmikkieläintuotteiden valmistajista, jonka tavoitteena on auttaa lemmikkejä elämään pidempään iloisina ja terveinä. Purinan tuotemerkkejä ovat mm. Friskies, Gourmet, Purina ONE , Beneful ja ProPlan. Tuotteet on kehitetty tutkimuslaitoksissa yhteistyössä eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Purina on toiminut lemmikkien ja niiden omistajien parhaaksi jo yli 80 vuoden ajan.

Lisätietoja

www.sporttroops.fi/Friskies_Doggy_Run/

www.facebook.com/doggyrun

Mediakontaktit

Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, p. 050 348 5620, [email protected] 

Article Type