Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Honey Care Africa -hunajayritykselle Nestlén yhteiskuntavastuupalkinto

Uutiset
Vevey,
Lokakuu 10, 2014

Nestlé-konserni on valinnut Honey Care Africa -nimisen itäafrikkalaisen yhtiön CSV-yhteiskuntavastuupalkintonsa voittajaksi. Honey Care Africa (http://honeycareafrica.com/) tekee yhteistyötä 35 000 hunajatuottajan kanssa Etelä-Sudanissa.

Yhteiskuntavastuu (Creating Shared Value, CSV) on Nestlén tapa toimia. Jaamme joka toinen vuosi CSV-palkinnon keksinnöstä, joka liittyy vedensäästöön, ravitsemukseen tai maaseudun kehittämiseen. Palkinnon suuruus on noin 414 000 euroa. Palkinnon voittajat edustavat Nestlén ajattelutapaa yhteiskuntavastuusta: jotta yritys voi tuottaa pitkäaikaista arvoa osakkeenomistajilleen, sen on luotava lisäarvoa myös yhteiskunnalle.

CSV-palkinnon voittaja julkistettiin torstaina 9.10. Nestlé-konsernin ja Yhdistyneiden kansakuntien kauppa- ja kehitysjärjestö UNCTAD:n järjestämässä yhteiskuntavastuufoorumissa (Creating Shared Value Forum). Tilaisuuden teemana tänä vuonna oli "Yritysten muuttuva rooli yhteiskunnassa”. Foorumin aiheita olivat ravitsemus ja terveys, kestävä maatalous ja hankintaketjut sekä vesipula. Foorumiin osallistui yli 20 johtavaa kansainvälistä asiantuntijaa eri maiden hallituksista, yliopistoista, kansalaisjärjestöistä ja yrityksistä.

Lisätietoja
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé, [email protected]
tai p. 050 348 5620

Article Type