Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jäätelökesän 16 uutuutta: Pingviini Sitruuna-Lakusydän -tuutista povataan kesän hittiä

Uutiset
Maaliskuu 11, 2016

Suomen Nestlén kesän jäätelöuutuuksissa suosikkimaut lakritsi, salmiakki ja suklaa saavat rinnalleen uudenlaisia marjaisia ja hedelmäisiä makuja: Pingviini yhdistää lakun ja sitruunan, Aino maitosuklaan ja vadelman. Classic-uutuuksissa jäätelökokemuksen vie uudelle tasolle suklaa- ja marja-/hedelmäkuorrutteiden raikas liitto. Turengissa valmistettavaan jäätelöön käytetty maito ja kerma tulevat Suomesta.

Turengin jäätelötehtaan kesän uutuusvalikoima vahvistaa tänä vuonna suomalaisten rakkautta kermajäätelöön. Jäätelönystäviä hemmotellaan sekä tutuilla klassikkomauilla että mielenkiintoisilla uusilla makupareilla.

– Suomalainen jäätelömaku eroaa muun Euroopan makumieltymyksistä siinä, että me nautimme jäätelömme useimmiten kermajäätelönä. Turengissa valmistettavaan jäätelöön käytetty maito ja kerma tulevat Suomesta, mistä olemme erityisen ylpeitä. Pelkästään Pingviini-jäätelöiden valmistaminen työllistää arviolta noin 2 000 suomalaista lypsylehmää vuodessa, kertoo Suomen Nestlén jäätelöliiketoiminnan markkinointijohtaja Anita Storgård.

Pingviinille uusia tuutteja ja Kesätrio kaikkien lastenmielisten iloksi

Pingviini-tuutit ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosikkeja. Nyt tuuttiperhe kasvaa Pingviini Sitruuna-Lakusydän -tuutilla sekä laktoosittomalla Pingviini Banaani-Suklaa -tuutilla. Sitruuna-Lakusydän-tuutilla on nimensä veroisesti sydän täyttä lakritsia, ja tuutti on valmistettu sitruunanmakuisesta kermajäätelöstä, jossa on lakritsikastiketta ja lakritsirakeita. Banaani-Suklaa-tuutissa yhdistyvät laktoositon suklaakermajäätelö ja banaaninmakuinen kermajäätelö sekä suklaanmakuinen kastike.

Yhteiseksi iloksi Pingviini tuo markkinoille monipakkauksena laktoosittomat Pingviini Trio -tuutit, jossa vaniljan, mansikan ja suklaan maut kietoutuvat herkulliseksi nautinnoksi. Pingviini Kesätrio -kotipakkauksessa maistuvat vaniljakermajäätelö sekä mangon- ja vadelmanmakuiset kermajäätelöt, joissa kaikissa on luonnon maut ja värit.

Aino saa lisää marjaisia uutuuksia ja Taikaa tuutteihin

Suomalainen jäätelökansa rakastaa tuutteja. Viime vuonna lanseeratut Aino Taika -tuutit nousivat rymisten suomalaisten suosikeiksi. Tänä kesänä Taika-perheeseen tuodaan iki-ihana Aino Mansikan & Vaniljan Taika -tuutti, jossa vanilja- ja mansikkakermajäätelöä ryhdittävät mansikanpalat sekä maitosuklaanmakuinen kastike. Yhteiseen herkutteluhetkeen sopii marjaisa kesäuutuus Aino Vadelmasuklaa -kotipakkaus, jossa yhdistyvät vadelmanmakuinen kermajäätelö ja suklaakermajäätelö, maitosuklaanmakuinen kastike sekä vadelmapalat.

Miehet, marjat ja Classic ne yhteen soppii

Kesä tuo Classic-puikkoihin suomalaisten miesten toivomia raikkaita makuja.

Classic Valkosuklaa-Mangopassion -puikon täyteläisen valkosuklaakuorrutteen alta paljastuu sorbettimainen mangopassionkuorrute, jonka aito, hieman kirpeä maku tasapainottaa suklaan makeutta. Samoin Classic Maitosuklaa-Vadelma -puikossa maitosuklaakuorrutteen alla on odottamassa vadelmakuorrute. Molemmat puikot kätkevät sisälleen täyteläistä vaniljakermajäätelöä.

Keltaisia hedelmiä, tulisuutta ja piparminttua

Fazer Marianne muuttaa muotoaan tuutista puikoksi ja hurmaa karkin ystävät: valkoisen rouskahtavan piparminttukuorrutteen alta löytyy vahvaa suklaakermajäätelöä ja tummaa suklaanmakuista kastiketta. Aikaisemmin monipakkauksista tuttu Fazer Tyrkisk Peber -puikko on tänä vuonna kuluttajien toiveesta saatavilla yksittäispakattuna. Puikosta herkkuja löytyy kolmin kerroin: sisimmäisenä salmiakkilakritsisydän, välissä vaniljakermajäätelöä ja päällä lakritsikuorrute Tyrkisk Peber -rouheella.

Uudessa laktoosittomassa Hurmaava Mango -pikarissa vaniljakermajäätelöä maustavat mangokastike ja mangopalat. Myös muut Hurmaava-maut, eli Hurmaava Suklaa ja Hurmaava Kinuski, ovat jatkossa laktoosittomia.

Myös Puffetien makuvalikoima laajenee: Appelsiini Puffet -jäätelössä ihanan värin lisäksi ilahduttaa appelsiininmakuinen kermajäätelö tutulla keksikuorella. Pirulo Pineapple -limonadijäässä taas yhdistyvät ananaksen ja omenan maut. Tuttuun tapaan tuote ei sisällä keinotekoisia värejä eikä aromeja.

Mövenpickiltä odotettu uutuus – tuoteperhe laajenee puikoilla

Sveitsiläisten herkuttelupuikkojen sarjassa on kolme makua. Mövenpick Vanilla Dream with Caramel -puikossa maitosuklaalla kuorrutetun vaniljakermajäätelön makua terävöittää ”Fleur de sel” -karamellikastike. Mövenpick Vanilla Dream with Almond -puikon maitosuklaakuorrutteen alla yllätyksen tarjoavat vaniljakermajäätelö sekä mantelinpalat. Valkosuklaakuorrutteisessa Mövenpick Maple Walnut -puikossa makuelämyksen muodostavat vaahterasiirappikastike, karamellisoidut saksanpähkinät ja kermajäätelö. Puikot on valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista. Lisäksi Mövenpick-kotipakkauksien pakkauskoko vaihtuu 500 ml pakkaukseen. Klassikkomakuja on neljä: Swiss Chocolate, Maple Walnut, Vanilla Dream sekä Raspberry Strawberry, ja kaikissa on 100 % luontaiset värit ja aromit.

Pingviinikioskilla ja kahvilassa tavataan

Irtojäätelömyyntiin uutuutena tänä kesänä pääsee Aino Vaniljainen Nougathetki, jossa vanilja- ja karamellikermajäätelöä piristää mantelinougatkastike. Valikoimasta löytyy herkuttelijoille myös Pingviini Vadelma-Lakritsi -jäätelöä, jossa vadelmanmakuiseen kermajäätelöön yhdistyy täyteläinen lakritsikastike. Mövenpick-uutuutena ilahduttaa Vanilja-Brownie, jossa yhdistyvät vaniljakermajäätelö, kinuskikastike ja keksinpalat. Monen pienen ja ison herkkusuun iloksi kesäuutuutena valikoimaan rantautuu myös laktoositon ja Suomessa valmistettu, lakritsinmakuinen Pehmis Lakritsi.

Lisätietoja:

Markkinointijohtaja Anita Storgård, Suomen Nestlé, [email protected] tai p. 040 507 5715
Viestintäpäällikkö Anu-Maaria Vaalama, Suomen Nestlé, [email protected] tai p. 040 766 7834

Article Type