Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kevät tuo Piltin välipalapussivalikoimaan uusia makuja ja kokoja

Uutiset
Espoo,
Maaliskuu 12, 2015

Piltin suosittu välipalapussien tuotesarja kasvaa kahdella jogurttisella uutuudella ja hedelmäisellä persikalla. Taaperoperheitä ilahduttaa lisäksi uusi Piltti Taapero -välipalapussisarja.

Piltti välipalapussit tarjoavat lapsille maistuvat ja terveelliset hedelmät kätevässä muodossa. Erityisen näppäriä välipalapussit ovat eväinä ja mukana matkalla, sillä ne eivät vaadi kylmäsäilytystä. Pakkauksissa on kierrekorkki, joka on kätevä avata ja sulkea. Uudelleensuljettavan korkin ansiosta välipalan voi nauttia useammassakin erässä. Pehmeän, puristettavan pakkauksen ansiosta lapsen on helppo syödä välipala myös itse.

Tänä keväänä välipalapussivalikoima täydentyy uusilla mauilla ja uudella pakkauskoolla.

Uutuusmauissa raikasta jogurttia ja hedelmäistä persikkaa

Jogurtti-hedelmäsose on monen vauvan ja taaperon suuhun sopiva, raikas ja pehmeän makuinen välipala. Nyt jogurtti maistuu myös Piltin välipalapusseissa. Piltin hedelmäsosetta ja jogurttia sisältävien välipalapussien makuvaihtoehtoina ovat maistuvat Mangoinen ja Banaaninen. Toisin kuin normaalit jogurttituotteet, Piltin jogurttiset välipalapussit sopivat lapselle mainiosti jo kuuden kuukauden iästä alkaen, sillä niissä on vähemmän maidon proteiinia kuin tavallisissa jogurttituotteissa. Mukaan on lisätty tärkeitä kivennäisaineita: kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä.

Täydennystä on luvassa myös perinteisten, 100 % hedelmää sisältävien välipalapussien makuvalikoimaan. Kuten muutkin Piltin hedelmäiset välipalapussit, omenaa ja persikkaa sisältävä uutuusmaku Persikkainen sisältää 90 grammaa hedelmäsosetta, mikä vastaa noin yhtä kokonaista hedelmää.

Taaperot saavat omat välipalapussinsa

Taaperoikäiset lapset ovat aktiivisempia ja tarvitsevat päivän aikana suurempia välipaloja kuin alle 1-vuotiaat lapset. Taaperoperheiden iloksi Piltti on pakannut herkulliset hedelmävälipalat isompiin 110 gramman pusseihin. Valittavana on kaksi maistuvaa makua: Piltti Taapero Banaani-omena ja Piltti Taapero Neljä hedelmää. Molemmat makuvaihtoehdot ovat 100% hedelmää ja sisältävät lisättyä C-vitamiinia.

Kaikki uudet välipalapussituotteet ovat Piltti Makuraadin maistelemia ja hyväksymiä, eli tutkitusti lasten makuun sopivia. Piltti Makuraati on vapaaehtoisista suomalaisperheistä koostuva paneeli, joka osallistuu Piltin tuotteiden kehitykseen. Piltin välipalapussituotteet eivät sisällä lisättyä sokeria.

Tuotetiedot

Piltti Mangoinen ja Banaaninen -välipalapussit (sis. jogurttia), 90 g. Tuotteet ovat myynnissä maaliskuusta 2015 alkaen hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Vähittäishinta noin 1,15 €.

Piltti Persikkainen -välipalapussi, 90 g. Tuote on myynnissä maaliskuusta 2015 alkaen hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Vähittäishinta noin 1,15 €.

Piltti Taapero -välipalapussit, 110 g. Makuvaihtoehtoina Banaani-omena ja Neljä hedelmää. Tuotteet ovat myynnissä maaliskuusta 2015 alkaen hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Vähittäishinta noin 1,29 €.

Lisätiedot

Brand Manager Päivi Pätsi, p. 040 548 5871 tai [email protected]

Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, [email protected]

Kuluttajatiedustelut

Suomen Nestlén kuluttajapalvelu, p. 0800 0 6161 tai [email protected]

Tuotekuvat toimituksellista käyttöä varten ladattavissa kuvapankista:
http://lipas.artstudio.fi/nestle/

Article Type