Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

KitKat-suklaa valmistetaan sataprosenttisesti vastuullisesta kaakaosta

Uutiset
Vevey, Sveitsi,
Helmikuu 08, 2016

KitKat on ensimmäinen globaali suklaabrändi, jonka valmistuksessa käytetään vain sertifioitua, vastuullista kaakaota. Kaakao hankitaan Nestlé Cocoa Plan -vastuullisuusohjelman kautta. Ohjelman tavoitteena on parantaa viljelijäyhteisöjen elintasoa ja tuottaa entistä parempilaatuista kaakaota.

”Nestlélle on tärkeää pitää huolta ihmisistä ja ympäristöstä, sillä he mahdollistavat tuotebrändiemme valmistamisen. Vastuullisuusohjelmamme auttaa Norsunluurannikon viljely-yhteisöjen toimintaa sekä parantaa tuotteidemme laatua”, sanoo Nestlén makeiskategorian johtaja Sandra Martinez.

KitKatin saavutuksen kunniaksi Nestlé on esitellyt myös uuden yhteistyöhankkeen jalkapalloilija Didier Drogban perustaman säätiön kanssa. Yhteistyöhankkeen tavoitteena on tukea Norsunluurannikon asukkaiden terveyttä ja koulutusta. Nestlé rakentaa valtion ylläpitämän koulun Drogban kotiseudulle Norsunluurannikon Gagnoaan.

Nestlé tukee lasten koulutusta Cocoa Plan -ohjelman kautta. Tähän mennessä Nestlé on rakentanut 40 koulua Norsunluurannikolle, jotta yhä useampi lapsi pääsee kouluun ja lapsityövoiman käyttöä pystytään ehkäisemään.

Article Type