Sort by
Sort by

Lisää laktoosittomia tuotteita suomalaisten rakastamaan Aino-jäätelöperheeseen

Uutiset

Suomen Nestlén Turengissa valmistaman Aino-jäätelöperheen laktoosittomien tuotteiden valikoima kasvaa syksyllä kahdella maulla, kun viime vuonna lanseerattu ja huikean suosion saanut Aino Kermainen karamelli sekä muutaman vuoden takainen klassinen marjamaku Aino Metsämansikka muuttuvat laktoosittomiksi.

"Premium-jäätelökategoriassa Aino on ainoa tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löytyy laktoosittomia tuotteita ja kuluttajat toivovat niitä koko ajan lisää. Arvioimme  säännöllisesti, mitkä suosituista Aino-resepteistä toimisivat täysin laktoosittomina ja laajennamme laktoosittomien valikoimaa sen mukaan", Brand Manager Pia Sippel Suomen Nestléltä kertoo.

Nyt uudistetussa Aino Kermainen Karamelli -jäätelössä maistuvat laktoositon vanilja- ja kinuskikermajäätelö, makean pehmeä kinuskikastike ja herkulliset toffeepalat. Aino Laktoositon Metsämansikka taas on yhdistelmä laktoositonta vanilja- ja metsämansikkakermajäätelöä sekä raikasta metsämansikkakastiketta.

Laktoosittomat Aino-uutuudet sopivat esimerkiksi juhlatarjottavaksi ja koko perheen herkutteluun ilman vatsavaivoja. Kummassakin uudistetussa tuotteessa kaikki maut ja värit tulevat 100-prosenttisesti luonnosta.

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista vähittäiskaupoista syyskuusta 2011 alkaen. 900 ml, hinta noin 5,70 euroa.

Lisätietoja

Brand Manager Pia Sippel, Suomen Nestlé, jäätelöt, p. 050 539 8038 tai [email protected]

Liitteenä tuotekuvat, lisää kuvia Suomen Nestlén kuvapankissa: http://lipas.artstudio.fi/nestle/