Lisää laktoosittomia tuotteita suomalaisten rakastamaan Aino-jäätelöperheeseen

Uutisetsyys 9, 2011

Suomen Nestlén Turengissa valmistaman Aino-jäätelöperheen laktoosittomien tuotteiden valikoima kasvaa syksyllä kahdella maulla, kun viime vuonna lanseerattu ja huikean suosion saanut Aino Kermainen karamelli sekä muutaman vuoden takainen klassinen marjamaku Aino Metsämansikka muuttuvat laktoosittomiksi.

"Premium-jäätelökategoriassa Aino on ainoa tuotemerkki, jonka tuotevalikoimasta löytyy laktoosittomia tuotteita ja kuluttajat toivovat niitä koko ajan lisää. Arvioimme  säännöllisesti, mitkä suosituista Aino-resepteistä toimisivat täysin laktoosittomina ja laajennamme laktoosittomien valikoimaa sen mukaan", Brand Manager Pia Sippel Suomen Nestléltä kertoo.

Nyt uudistetussa Aino Kermainen Karamelli -jäätelössä maistuvat laktoositon vanilja- ja kinuskikermajäätelö, makean pehmeä kinuskikastike ja herkulliset toffeepalat. Aino Laktoositon Metsämansikka taas on yhdistelmä laktoositonta vanilja- ja metsämansikkakermajäätelöä sekä raikasta metsämansikkakastiketta.

Laktoosittomat Aino-uutuudet sopivat esimerkiksi juhlatarjottavaksi ja koko perheen herkutteluun ilman vatsavaivoja. Kummassakin uudistetussa tuotteessa kaikki maut ja värit tulevat 100-prosenttisesti luonnosta.

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista vähittäiskaupoista syyskuusta 2011 alkaen. 900 ml, hinta noin 5,70 euroa.

Lisätietoja

Brand Manager Pia Sippel, Suomen Nestlé, jäätelöt, p. 050 539 8038 tai pia.sippel@fi.nestle.com

Liitteenä tuotekuvat, lisää kuvia Suomen Nestlén kuvapankissa: http://lipas.artstudio.fi/nestle/