Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maggi-nuudelit turvallisia käyttää

Uutiset
Espoo,
Kesäkuu 06, 2015

Nestlé on Intiassa päättänyt vetää markkinoilta Maggi-nuudelituotteen, jonka turvallisuudesta on kuluvalla viikolla esitetty epäilyksiä. Kyseiset nuudelit eivät ole Suomen Nestlén valikoimassa.

Tuotteiden turvallisuus ja laatu sekä kuluttajin luottamus ovat Nestlélle ensiarvoisen tärkeitä. Intiassa on nautittu Maggi-nuudeleista jo yli 30 vuoden ajan täysin turvallisesti.

Nestlén Intiassa myymille nuudeleille on suoritettu laajasti tutkimuksia sekä yrityksen omassa että ulkopuolisessa laboratoriossa. Tutkimuksissa ei ole löydetty säädösten vastaisia lyijypitoisuuksia.

Julkisuudessa on myös väitetty, että nuudeleista on löydetty natriumglutamaattia. Intian Nestlé vakuuttaa, että se ei ole lisännyt tuotteisiin natriumglutamaattia.

Koska nykyinen tilanne on herättänyt hämmennystä kuluttajien keskuudessa, Intian Nestlé on kuitenkin päättänyt vetää kyseiset tuotteet myynnistä siitä huolimatta, että tuotteet ovat turvallisia kuluttaa.

Nestlé toimii edelleen aktiivisesti yhteistyössä Intian viranomaisten kanssa ratkaistakseen tilanteen. Tavoitteena on palauttaa Maggi-nuudelit takaisin markkinoille heti, kun tilanne on selvinnyt.
 
Lisätietoja:
http://www.nestle.com/aboutus/ask-nestle/answers/maggi-noodles-india-msg-lead-ban-recall
 
Viestintäpäällikkö Aino Pajukangas, Suomen Nestlé, [email protected]

Article Type