Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESPRESSOn uusittu design-toimisto sai inspiraation täydellisestä kahvinautinnosta

Uutiset
Espoo,
Toukokuu 31, 2013

Nespresso uudisti Suomen toimistonsa – tuloksena on ainutlaatuinen tila, jossa yhdistyvät viihtyisä kodikkuus ja vaikuttava, moderni design. Uniikki toimisto on sisustusarkkitehtikaksikko Mikko Vesasen ja Anna Katriina Tillin upea taidonnäyte, jonka inspiraationa toimi täydellinen kahvinautinto.

Nespresson toimisto sijaitsee ultramodernissa lasirakennuksessa Espoon Keilaniemessä. Tilli ja Vesanen halusivat luoda viihtyisän ja kodikkaan tilan, joka sopii saumattomasti yhteen rakennuksen vaikuttavan lasiarkkitehtuurin kanssa. Kodikas design ja voimakas arkkitehtuuri on nivottu yhteen suurilla, taiteellisilla lasielementeillä, jotka kaksikko suunnitteli varta vasten Nespressolle.

Useista TV-ohjelmistakin tuttu sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja huonekalumuotoiluun erikoistunut, kansainvälistä mainetta niittänyt Anna Katriina Tilli kertovat, että Nespresson design-toimisto antoi mahdollisuuden päästää luovuus valloilleen ja tehdä jotain täysin uudenlaista.

"Saimme inspiraatiota ennen kaikkea kahvista: sen tuoksuista, sävyistä ja mauista. Halusimme, että koko tila on kuin yksi kaunis kupillinen täydellistä Nespresso-kahvia. Lisäksi Nespresson upeat kahvikapselit näkyvät tilassa – ne ovat kuin jalokiviä", Vesanen ja Tilli kertovat.

Uniikit taideteokset valmistuivat käsityönä

Suurin osa uuden toimiston huonekaluista on suunniteltu ja valmistettu käsityönä tilaa varten. Toimisto on täynnä herkullisia kahvin sävyjä ja luonnonmateriaaleja, kuten villaa, puuta ja viilua. Klassisten, lämpimien kahvin sävyjen ohella esille on nostettu hehkuvan vaaleanpunainen Rosabaya-kapseli, joka innosti arkkitehdit luomaan Nespressolle mittatilaustyönä roosan värisen, suuren ja näyttävän kalusteen.

"Tila on todella vaikuttava, viihtyisä ja erilainen. Mikko ja Anna Katriina ovat nähneet valtavasti vaivaa ja luoneet Nespresson laadukasta, elämyksellistä brändiä vastaavan sisustuksen. Emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen", Nespresso Finlandin markkinointipäällikkö Elina Heino kertoo.

Yksi vaikuttavimmista ja eniten aikaa vieneistä toimiston sisustuselementeistä on sisustusarkkitehtien omin käsin tekemä, Nespresson kahvikapseleista koostuva taulu, johon on yksitellen sommiteltu yli 4 500 kahvikapselia paisley-kuvioksi.

Nespresso Finlandin toimisto sijaitsee osoitteessa Keilasatama 5, 02150 Espoo.

Yhteystiedot

Elina Heino
Markkinointipäällikkö
Nespresso Finland
050 321 7863
[email protected]

Lehdistönäytteet ja tuotekuvat:
Eeva Vuorinen Viestintätoimisto Miltton
Miltton Showroom 040 451 6469 [email protected]
Elina Lehmusto
Viestintätoimisto Miltton
040 569 6043
[email protected]

Nestlé Nespresso on korkealaatuisten annoskahvien edelläkävijä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Nespresso toimii yli 50 maassa ja yhtiöllä on yli 7 000 työntekijää. Vuonna 2012 yhtiön jälleenmyyntiverkostoon kuului yli 300 boutique-myymälää.
Nespresso Nordic perustettiin vuonna 2003 ja sen pääkonttori sijaitsee Oslossa. Yhtiöllä on yhteensä 220 työntekijää Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Nespresso Boutique -myymälät sijaitsevat vuonna 2013 Oslossa, Bergenissä, Stavangerissa, Tukholmassa, Malmössa, Kööpenhaminassa ja Århusissa.
www.nestle-nespresso.com

M-AK on vuonna 2006 perustettu helsinkiläinen sisustusarkkitehtitoimisto. M-AK nauttii työstään sekä julkisten tilojen että yksityiskotien suunnittelijoina. Mikolla ja Anna Katriinalla on pitkä kokemus erilaisista muotoiluun liittyvistä tehtävistä erikoisvahvuutenaan suunnitella projekteja samalla sekä asiakaslähtöisesti että vahvan visuaalisesti.
Anna Katriina Tilli Mikko Vesanen 050 380 1179 040 576 3118
[email protected] [email protected]

Article Type