Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé-konserni saavutti tulostavoitteensa myös vuonna 2012

Uutiset
Vevey,
Helmikuu 14, 2013
  • Nestlé-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 74,7 miljardia euroa (92.2 miljardia Sveitsin frangia). Liikevaihto kasvoi 10.2 % ja oli 6,9 miljardia euroa (8.6 miljardia miljardia Sveitsin frangia) edellisvuotta suurempi.
  • Orgaaninen kasvu oli 5.9%, josta volyymikasvua oli 3.1% 
  • Vuodelle 2013 ennakoidaan 5-6 %:n orgaanista kasvua. Koko vuonna myös katteen ja osakekohtaisen tuloksen arvioidaan parantuvan.

”Vuonna 2012 teimme hyvän tuloksen, joka perustuu useiden vuosien kannattavaan kasvuun. Kaikki toimintomme niin kehittyvillä kuin kehittyneillä markkinoillakin olivat osallisena kasvussa. Ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin perustuva strategiamme lisäsi edelleen kuluttajiemme tyytyväisyyttä ja tuotteidemme vetovoimaa. Viime vuonna vahvistimme tuotekehitysresurssejamme uusilla toimipisteillä Intiassa ja Kiinassa. Teimme kestävään kehitykseen perustuvia investointeja, joiden ansiosta toimintamme ympäristövaikutukset vähenivät. Haasteellisista olosuhteista huolimatta saavutamme myös kuluvana vuonna 2013 Nestlé-mallin mukaisen kasvutavoitteen, jossa vuosittainen orgaaninen kasvu on 5-6 % ja kate sekä osakekohtainen tulos parantuvat”, toteaa Nestlé-konsernin pääjohtaja Paul Bulcke.

Lisätietoja Nestlé-konsernin kansainvälisiltä sivuilta osoitteesta: nestle.com

Article Type