Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé yksi maailman hyvämaineisimmista yrityksistä

Uutiset
Vevey,
Huhtikuu 10, 2013

Nestlé on noussut maailman kymmenen hyvämaineisimman yrityksen joukkoon kansainvälisessä Global RepTrakTM 100 -tutkimuksessa.

Yhtiö valittiin 9. sijalle tutkimuksessa, jossa selvitetään, miten yritykset nauttivat kuluttajien luottamusta. Tänä vuonna Nestlé sijoittui ensimmäisen kerran kymmenen parhaan joukkoon. Yritys paransi sijoitustaan kolme sijaa viime vuoteen verrattuna ja oli kuluvana vuonna parhaiten sijoittunut elintarvikeyritys.

Tutkimukseen osallistui yli 55 000 kuluttajaa 15 suurimmalta markkina-alueelta. Tutkimuksen toteutti maailman johtava maineenhallintaan keskittynyt yritys Reputation Institute.

Vahva maine

“Nestléllä on vahva maine kuluttajien keskuudessa kaikkialla maailmassa”, sanoo Kasper Ulf Nielsen, Reputation Instituten johtaja.

”Kuluttajat luottavat Nestléen, hyväksyvät yhtiön toiminnan ja tukevat sitä, sillä Nestlé vastaa odotuksiin kaikilla maineenhallinnan osa-alueilla: tuotteiden laatutason, eettisten toimintatapojen, yhteiskuntavastuun ja taloudellisen tuloksen suhteen”, hän jatkaa.

”Maailman johtavat yritykset hoitavat mainettaan osana liiketoimintaansa. Nestlé on hyvä esimerkki siitä, miten myönteinen maine voi tukea liiketoimintaa.”

Global RepTrakTM 100 -tutkimus

Maailmanlaajuisen Global RepTrakTM 100 -tutkimuksen kohteena on maailman 100 arvostetuinta yritystä. Sen tavoitteena on selvittää, mitä myönteisen maineen rakentaminen edellyttää, miten kuluttajat suhtautuvat maineenhallinnan johtaviin yrityksiin ja miten suhtautuminen vaikuttaa yritysten taloudelliseen menestykseen.

Tästä linkistä voi tutustua koko Global RepTrakTM 100 -tutkimukseen

Lisätietoja

Reputation Institute

2013 RepTrakTM 100 -tutkimus

Article Type