Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé auttaa 10 miljoonaa nuorta saamaan taloudellisia mahdollisuuksia

Nestlén tavoitteena on auttaa 10 miljoonaa nuorta saamaan taloudellisia mahdollisuuksia vuoteen 2030 mennessä. Nestlé ilmoitti tästä, maailmanlaajuisen nuorisoaloitteensa uudesta tavoitteesta tiistaina.

Uutiset
Toukokuu 09, 2019

Nestlé needs YOUth -nuorisoaloite yhdistää kaikki Nestlén pyrkimykset tukea nuoria. Nestlé tekee tätä työtä itse ja yhdessä kumppaniensa kanssa. Kokonaisuuteen kuuluu myös Alliance for YOUth -hanke (1)

Nuorisoaloite keskittyy nyt myös seuraavan sukupolven maanviljelijöihin ja yrittäjiin, jotka kuuluvat Nestlén arvoketjuun. Lisäksi tavoitteena on kannustaa uusien innovaatioiden luomiseen. Tähän pyritään esimerkiksi haasteilla [email protected] avoimessa innovaatioalustassa: https://henri.nestle.com/

Nestlén sitoumuksia tukee se, että Nestlé on ollut yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka liittyi Kansainvälisen työjärjestön ILOn kansainväliseen aloitteeseen: Decent Jobs for Youth.

Nestlén toimitusjohtaja Mark Schneider ilmoitti Nestlén nuorisoaloitteen uudesta tavoitteesta puhuessaan YK:n tilaisuudessa tiistaina New Yorkissa. Hän korosti, että nuoriin investoiminen on tärkeää kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Samalla se on yrityksille kauaskantoinen investointi, sillä se tehostaa taloutta ja liiketoimintaa.

Lisätietoa Nestlén sitoumuksista nuorten tukemiseksi: http://www.nestle.com/csv/communities/youth-employment

 

(1) Alliance for YOUth on ensimmäinen elinkeinoelämän aloitteesta syntynyt hanke, joka pureutuu nuorisotyöttömyysongelmaan. Yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Nestlé on sitoutunut edistämään kymmenien tuhansien alle 30-vuotiaiden nuorten työllistymistä. Hankkeessa on mukana yli 200 yritystä: http://www.nestle.com/csv/communities/youth-employment
Article Type