Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé ja Veolia yhteistyöhön muovijätteen vähentämiseksi 11 maassa

Uutiset
Toukokuu 09, 2019

Nestlé ja Veolia aloittavat yhteistyön muovijätteiden keräämisessä, lajittelussa sekä kierrätyksessä. Erityistä huomiota kiinnitetään joustomuovipakkausten kierrätykseen. Yhteistyöprojektit toteutetaan 11 maassa Aasiassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa (UK:ssa).

Yhteistyökumppanit selvittävät myös teknologioita toimivien kierrätysjärjestelmien rakentamiseksi eri maihin. Sellaisia ovat esimerkiksi kemialliset kierrätysmenetelmät, kuten pyrolyysi. Tällaiset ratkaisut auttavat Nestléä kasvattamaan muovisten vesipullopakkausten kierrätysmateriaalin osuutta 35 prosenttiin ja kaikkien pakkausten 15 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä.

”Muovijätteet ovat haaste, jonka ratkaiseminen vaatii monipuolista keinovalikoimaa. Nyt aloitettu yhteistyö on jälleen yksi esimerkki työstämme muovijätteiden torjumiseksi. Hyödyntämällä Veolian teknologiaa ja osaamista aloitamme projekteja useissa maissa. Tarkoituksenamme on hyödyntää projektien tuloksia globaalisti”, kertoo Magdi Batato, Nestlén operatiivinen johtaja.

Yhteistyö Veolian kanssa täydentää Nestlén muita aloitteita ja toimenpiteitä muovijätteiden torjumiseksi ja vahvistaa yrityksen sitoumusta, jonka mukaisesti kaikki Nestlén pakkaukset ovat kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä vuoteen 2025 mennessä. Lisätietoa Nestlén kansainvälisiltä sivuilta.

Article Type