Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé laajentaa ravintolisien valikoimaa: Aikoo ostaa Atrium Innovations -yrityksen

Uutiset
Joulukuu 08, 2017

Nestlé laajentaa Consumer Healthcare -tuotteidensa valikoimaa. Nestlé aikoo ostaa Atrium Innovations -yrityksen, jonka valikoimaan kuuluu ravintolisiä ja kliinisiä ravintovalmisteita. Kauppahinta on noin 2 miljardia euroa.

Yrityskauppa tukee Nestlén tavoitteita kasvaa kuluttajien terveydenhuollon ja itsehoitotuotteiden alueella. Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen aikana, kun kaikki viranomaishyväksynnät on saatu.

Kaupan toteuduttua Atrium ja sen toimistot Kanadassa, tulevat osaksi Nestlé Health Sciencea.

- Toivotamme Atriumin 1400 työntekijää tervetulleeksi Nestlé-perheeseen. Heidän tuotteensa ovat hyvä lisä valikoimaamme. Tarjoamme ravitsemuksellisia ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin kuten ikääntymiseen ja kasvuun, painonhallintaan ja suoliston hyvinvointiin. Atriumin tuotteet laajentavat tuotevalikoimaamme: heidän tuotteitaan ovat esimerkiksi probiootit, ateriakorvikkeet ja monivitamiinit, sanoi Nestlé Health Sciencen toimitusjohtaja Greg Behar.

Nestlé Health Science on edelläkävijä tieteeseen perustuvien ravitsemusratkaisujen kehittämisessä ja se toimii myös Suomessa.  Nestlén tavoitteena on edistää ravitsemusta, terveyttä ja hyvinvointia.

Lisätietoa:

http://www.nestle.com/media/pressreleases/allpressreleases/nestle-acquires-atrium-innovations

Article Type