Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé ja kumppanit ovat tarjonneet 150 000 työmahdollisuutta nuorille eri puolilla maailmaa

Uutiset
Marraskuu 05, 2018

Nestlé ja ”Alliance For YOUth” -yhteistyöhön kuuluvat yritykset ovat tarjonneet 150 000 työ- tai oppisopimuskoulutuspaikkaa nuorille kahden viime vuoden aikana.

 

Yritysten yhteinen aloite on hyvässä vauhdissa saavuttamassa tavoitteensa tarjota 230 000 työ- ja harjoittelumahdollisuutta vuoteen 2020 mennessä nuorille Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

- Olen erittäin tyytyväinen siihen, että olemme täyttäneet sitoumuksemme ja tarjonneet nuorille 150 000 työ- ja harjoittelupaikkaa. Jatkamme työtämme entistä vahvemmin ja investoimme nuorten tulevaisuuteen, sanoi Nestlén Emena alueen johtaja Marco Settembri.

Yritysten yhteinen alliassi on aloittanut yhteistyön JA Europen kanssa. Se on Euroopan suurin nuorten yrittäjyyskasvatusohjelmien tarjoaja. Tavoitteena on tukea 500 koulua ja ammattiin opiskelevaa nuorta suorittamaan kansainvälinen yritäjyystodistus.

Euroopan ammattitaitoviikkoa vietetään 5.-9. marraskuuta. Nestlé ja Alliance For YOUth tukevat vahvasti tätä viikkoa ja järjestävät 40 paikallista tapahtumaa, joiden tavoitteena on korostaa oppisopimuskoulutuksen ja työssäoppimisen hyötyjä.

Lisätietoa Nestlén kansainvälisiltä sivuilta.

 

 

Article Type