Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé nimettiin YK:n Global Compactin johtavaksi (LEAD) -yritykseksi

Uutiset
Syyskuu 25, 2018

Nestlé on saanut jälleen tunnustusta yhtenä kaikkein sitoutuneimpana yrityksenä YK:n Global Compact -aloitteessa. Se on maailman suurin yritysten yhteiskuntavastuualoite. Nestlé vahvistettiin yhdeksi Global Compactin johtavaksi (LEAD) -yritykseksi.

Nestlé on osoittanut olevansa sitoutunut YK:n Global Compactiin jakamalla parhaita käytäntöjään muille ja osoittamalla johtajuutta toimissa, jotka tukevat YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Nestlé raportoi vuosittain edistymisestään YK:n Global Compactin kymmenessä periaatteessa.

"Yhtiömme pitkän aikavälin menestyksen avain on luoda arvoa osakkeenomistajille ja yhteiskunnalle. Me kutsumme tätä jaetun yhteisen arvon luomiseksi (CSV, Creating Shared Value), joka vastaa täysin YK:n Global Compactin tavoitteita,” sanoi Nestlén globaali yhteiskuntasuhdejohtaja Christian Frutiger.

Nestlé liittyi YK:n Global Compactiin vuonna 2001. Nestlé on ylpeä siitä, että se voi olla osa yritysten ja sidosryhmien maailmanlaajuista aloitetta, joka edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

Nestle keskittyy niihin alueisiin, joilla yrityksen liiketoiminnan edut lähentyvät parhaiten yhteiskunnan etuja. Niitä ovat ravitsemus, jossa keskitytään erityisesti lapsiin sekä kukoistavien ja kestävien maaseutuyhteisöjen kehittäminen. Myös luonnonvarojen, ennen kaikkea vesivarojen, suojeleminen tuleville sukupolville on yksi Nestlén prioriteeteista.

Lisätietoja on YK: n Global Compact -tiedotteessa täältä.

 

Article Type