Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlén uudeksi toimitusjohtajaksi Ulf Mark Schneider 1.1.2017 alkaen

Uutiset
Kesäkuu 28, 2016

- Nykyinen toimitusjohtaja Paul Bulcke nousemassa Nestlén hallituksen puheenjohtajaksi

 

Nestlén toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja ovat vaihtumassa ensi vuonna. Nestlén uutena toimitusjohtajana aloittaa Ulf Mark Schneider ja nykyinen toimitusjohtaja Paul Bulcke on nousemassa Nestlén hallituksen puheenjohtajaksi.

Uusi toimitusjohtaja Schneider aloittaa tehtävässä vuoden 2017 alussa. Uusi hallituksen puheenjohtaja nimetään Nestlé S.A:n vuosittaisessa yleiskokouksessa 6. huhtikuuta 2017. Nestlén hallitus on päättänyt ehdottaa Nestlén nykyistä toimitusjohtajaa Paul Bulckea hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi.

Nestlén hallituksen nykyinen puheenjohtaja Peter Brabeck-Letmathe on saavuttanut eläkeiän ja on jättämässä tehtävänsä Nestléllä työskenneltyään yrityksessä 50 vuotta.

Paul Bulcke on toiminut Nestlén toimitusjohtajana vuodesta 2008 alkaen, ja hänen johdollaan Nestlé on kasvanut vahvasti ja kehittynyt kohti tavoitettaan tulla johtavaksi ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvoinnin yritykseksi.

Uusi toimitusjohtaja terveydenhuoltoalalta

Uusi toimitusjohtaja Ulf Mark Schneider tulee Nestlélle Fresenius-konsernista, joka on yksi maailman johtavista, monipuolisista terveydenhuoltoalan yrityksistä.

Nestlén hallitus vahvisti nimitysuutisten yhteydessä Nestlén pitkän aikavälin tavoitteet tulla johtavaksi ravitsemuksen, terveyden ja hyvinvointialan yritykseksi. Samalla hallitus päätti, että Nestlé Health Science S.A ja Nestlé Skin Health S.A tulevat jatkossa osaksi Nestlé-organisaatiota ja raportoivat suoraan toimitusjohtajalle tammikuun alusta 2017 alkaen.

Uusi toimitusjohtaja Ulf Mark Schneider on 50-vuotias, ja hän on työskennellyt Fresenius-konsernin toimitusjohtajana vuodesta 2003.  Schneider aloittaa johdantojakson Nestléllä 1. syyskuuta 2016 ja varsinaisen työn toimitusjohtajana tammikuun alussa 2017.

Article Type